Taru Kalenov avautuu erostaan.

Playboy-kaunotar Taru Kalenov avautuu erostaan Hunks-Joelista: ”Oli pakko päästä pois!”

13.09.2019 18:01

Taru Kalenovista, 27, tuli elokuussa järjestyksessään kolmas Portugalin Playboyhin yltänyt suomalaiskaunotar. Samassa rytäkässä hänet valittiin kertaheitolla lehden elokuun Playmateksi eli keskiaukeaman tytöksi.

Lue myös: Portugali valloitettu, seuraavaksi USA? Taru Kalenov täräyttää tavoitteensa: haluaa poseerata maailman kuuluisimmassa miestenlehdessä - ”Totta kai!”

Huomionarvoinen temppu nosti julkisuuden valokeilasta kadonneen Tarun otsikoihin myös Suomessa. Takavuosien Miss Helsinki -finalisti asuu nykyään Dubaissa.

– Viihdyn täällä oikein hyvin! En kaipaa Suomea ollenkaan, mutta tietysti perhettä ja kaikkia kavereita on kova ikävä. Täällä minulla ei ole samanlaisia sosiaalisia suhteita kuin kotimaassa, Taru selostaa Seiskalle suoraan Arabiemiraateista.

Yksin asuvan Tarun Dubain-koti sijaitsee 23. kerroksessa. – Ikkunoista avautuu aika kivat näkymät. Tosin vuokratasot ovat täällä paljon Suomea korkeammat.
Yksin asuvan Tarun Dubain-koti sijaitsee 23. kerroksessa. – Ikkunoista avautuu aika kivat näkymät. Tosin vuokratasot ovat täällä paljon Suomea korkeammat.

 

Lue myös: Ennen julkaisemattomat otokset Taru Kalenovin Playboy-kuvauksista: ”Aluksi vähän jännitti” – katso!

Halusi olla yksin

Tarulla on takanaan vaiheikas vuosi. Parisuhde Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tutun Joelin kanssa päättyi toissa keväänä. He asuivat yhdessä Dubaissa.

– Yritimme sitten vielä elvyttää suhdettamme. Viime syksynä palasimme yhteen, mutta eihän siitä mitään tullut, Taru huokaa.

– Kyse on meidän välisistä asioistamme, enkä halua avata eron syitä sen enempää. En vain pystynyt siihen. Tuli vahva fiilis, että oli pakko päästä pois. Koen olevani paljon onnellisempi yksin.

Tarun ja Hunks-ryhmästä tutun Joelin suhde päättyi.
Tarun ja Hunks-ryhmästä tutun Joelin suhde päättyi.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Taru Kalenovin albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!