Hyppää pääsisältöön
Jessica Ruokola

Playboy-Jessica ei hoida raha-asioitaan: häätö asunnosta ja iso summa ulosotossa!

Playboy-malli Jessica Ruokola asuu nykyisin miehensä kanssa Espanjassa. Suomessa Jessicalla on läjä selvittämättömiä raha-asioita.
Seiskan hankkimien ulosottotietojen perusteella voutilla on perittävänään viisinumeroinen summa.

Yksi ulosotoista koskee maksamattomia vuokria. Dokumenteista käy ilmi, että Jessica on saanut jopa häädön maksamattomien vuokrien takia!

Lue tarkemmin Jessican raha-asioista Seiska Klubista klikkaamalla tästä!

Jos et ole jo Seiska Klubin jäsen, liittyminen on ilmaista ja helppoa! 

Playboy-kuvaukset

Raha-asioitaan Jessica ei selvästikään ole hoitanut hyvin, mutta malliura on hyvässä nosteessa. Toukokuun alussa Seiska kertoi Portugalin Playboyn kuvauksista, joista kaunotar antoi esimakua sosiaalisessa mediassa.

- Minulla on kunnia olla jo toistamiseen Portugalin Playboyn kuukauden Playmate. Olen niin kiitollinen! Pyydän jo etukäteen anteeksi, että aion tukkia näillä kuvilla uutisvirtanne. 

Kuten ensimmäisellä kerralla, Jessica poseeraa Bernand Coelhon valokuvissa alastonta vartaloaan korostaen. Sosiaalisen median sääntöjen mukaan, osa valokuvista on jouduttu sensuroimaan.

Kihlat ja muutto Espanjaan

Jessica löysi elämänsä rakkauden vuosi sitten kesällä. Kihloihin Jessica ja Max-rakas menivät talven aikana.

Kosinta tapahtui Barcelonassa, jossa Jessica on ravannut aina siitä lähtien kun parin liekki leimahti.

- Kosinta tapahtui täällä kotona Barcelonassa. Maxilla oli vapaapäivä ja vietettiin kiva ja rauhallinen ilta yhdessä. Käytiin katsomassa jotain paikallista rock-konserttia, ja kun tultiin kotiin istuin sängyn reunalle ottamaan kenkiä pois. Kun käännyin, niin Max katsoi minua toiselta puolelta sänkyä, sormusrasia kädessä.  Uskon, että Max odotti koko illan oikeata hetkeä. Varsinaista polvistumista ei tapahtunut, mutta hyvä niin, koska ellen olisi ollut istumassa, olisin varmaan pudonnut jaloiltani, rakastunut Jessica kertoi Seiskalle pian kihlauksen jälkeen. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH, Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!