fbq
Uutiset
23.02.2020 21:04
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Seiskan arkisto
Carl Danhammer oli naimisissa Anu Saagimin kanssa.
Pika-avioliitto Anu Saagimin kanssa, jätti Vesa Keskisen lainan maksamatta – Matti Nykäsen ex-manageri Carl Danhammer olut mukana lukuisissa kohuissa!
Uutiset
23.02.2020 21:04
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Seiskan arkisto

Carl Danhammer, 63, eli entinen Jouko Juvonen nousi aikoinaan julkisuuteen mentyään naimisiin Anu Saagimin kanssa. Kyseessä oli pika-avioliitto, joka solmittiin parin minuutin puhelintuttavuuden perusteella.

Lue myös: Matti Nykäsen ex-manageri on jäämässä kodittomaksi! Kohuliikemies Carl Danhammerin vaikeudet jatkuvat: avioero!

Asuttuaan aikansa Virossa Calle päätyi Ylöjärvelle, missä hän majoittui virolaisnaisen hulppeaan omakotitaloon. Samalla alkoi Callen uran loistokkain vaihe. Hän ryhtyi Matti Nykäsen manageriksi. Kohua riitti, mutta bisnesten laita oli vähän niin ja näin.

– Ei siitä mitään tullut. Ainut hyvä puoli oli, että Matti lähti meiltä Tapolaan, Calle kertoi viime kesänä Seiskalle.

Kodittomaksi jäänyt Matti Nykänen nimittäin asui Callen luona. Eräänä päivänä Mervi Tapolan veli kurvasi pihaan, kutsui Matin ja Callen luokseen saunomaan, ja sillä reissulla ex-mäkikotka päätyi Mervin hoteisiin.

Carl Danhammer on jäämässä kodittomaksi. Käräjä- oikeudessa on avioero- hakemus, ja kotitalo on pantu myyntiin.
Carl Danhammer on jäämässä kodittomaksi. Käräjäoikeudessa on avioerohakemus, ja kotitalo on pantu myyntiin.

 

Lue myös: Matti Nykästä manageroinut Carl Danhammer: Heikko bisnes!

Ehdollista vankeutta

Calle on viihtynyt julkkismaailmassa, ja sieltä löytyi kaveriksi kyläkauppias Vesa Keskinen. Calle lainasi Vesalta 88 000 euroa muka maksansiirtoa varten. Operaatio on yhä tekemättä ja laina maksamatta, vaikka oikeus antoi jutussa tuomion keväällä 2014. Samassa oikeudenkäynnissä Calle määrättiin maksamaan rovaniemeläiselle ikämiehelle 276 000 euroa. Calle oli ottanut hoitaakseen miehen matkailuyrityksen eurotukiasiat, mutta hoitamattahan ne jäivät.

Vesa Keskisen ja rovaniemeläismiehen huijaamisesta Danhammer tuomittiin 1 vuoden 8 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen sekä korvaamaan huijatut rahat.

Calle hoiti asioitaan kullanvärisellä  Rolls Roycellaan vuonna 2003.
Calle hoiti asioitaan kullanvärisellä Rolls Roycellaan vuonna 2003.

 

Lue myös: ”Joka paikka oli veressä!” Matti Nykäsen manageri Carl Danhammer paljastaa: ”Matti kaivoi ravintolassa haarukalla antabukset ihonsa alta!”

Ryyppääminen loppui

Calle on ollut kymmenkunta vuotta ryyppäämättä, pakosta. Aikoinaan peikkojuoma maistui vähän liikaakin. Koskenkorvaa kului pari pulloa päivässä, ja lopulta maksa sanoi poks.

Calle on ollut jo kymmenen vuotta menossa maksansiirtoleikkaukseen, mutta sopivaa maksaa ei löydy. Sairaala onkin viime aikoina ollut Callelle kuin toinen koti.