Uutiset

Pierutreeni! Janni Hussin hulvaton video naurattaa Instagramissa: "Ainoa vatsalihaksia kehittävä asia tässä treenissä oli hillitön nauru!"

29.04.2020 15:30

Mediapersoona Janni Hussi, 28, on koronapandemian aikana joutunut viihtymään kotioloissa. Sporttinen Janni julkaisi keskiviikkona 29.4. hauskan treenivideon Instagramissa. 

- Mites teidän kotireenit? En tiiä miten kauan mun selitykset menee läpi radion ”narisevasta tuolista” ja jumppa-alustaa vasten hinkkaantuvasta ”hikisestä selästä”, mut sen voin sanoo et ainoo vatsalihaksia kehittävä asia tässä reenissä oli hillitön nauru. 

Jannin treenin aikana alkaa kuulumaan hassuja pieruääniä, ja hän repeää nauruun. Voisiko olla niin, että avomies-Joel Harkimo istuu kameran takana, ja tekee Jannille kepposen pierutyynyllä?


Tältä näyttää Janni Hussin ja Joel Harkimon 905 000 euron lemmenpesän sisällä!

Hassuttelua

Janni ja Joel muuttivat yhteen viime kesänä. Kaksikon hassuttelua pääsee seuraamaan Instagramissa, sillä molemmat julkaisevat ahkerasti kuvia ja videoita somessa yhteisestä arjestaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kummalla kestää hermo kun eteen kannetaan kinkkukuppi? 🍖 . . Haasteen suorittaa @joelharkimo & @harri.hoo

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myöpä ollaan laitettu nyt virallisesti hynttyyt yhteen ja täräytettiin saman katon alle, ihan silleen aikuisten oikeesti! 🤩 Meidän ensimmäinen yhteinen koti on BEST 🥰 🏡 Samalla laitettiin käytännössä koko kalusto kiertoon ja aloitettiin puhtaalta pöydältä. 🙏🏻 . . Kuluneet pari kuukautta on olleet kieltämättä aikamoisen tapahtumarikkaat niin hyvässä kuin pahassa. Tästä uudesta alusta oon niiiin onnellinen. ❤️ . . Meidän koko ruokailutilan kalusteet on @cobellolifestyle :sta ja meinasi muuten mennä pikkuisen kuppi nurin kaikista kauniista sisustuselementeistä myymälässä ensimmäisellä visiitillä! 🤪 . . Blogissa kerron lisää kämpän scouttailusta, sisustamisesta, kuka heilutti tahtipuikkoa valinnoissa ja mikä tyyli osui ja upposi meihin! 😻 Blogissa myös arvonta, josta voit voittaa 100€ lahjakortin Cobellon myymälöihin. 💶 Linkki blogiin profiilissa! 😘 . . . #kaupallinenyhteistyö #cobello #livingandmore #cobelloespoo #cobellovantaa #decoration #deco #newhome #inspiration #blogi #blog #blogger #cosmopolitan #cosmofinland #cosmoblogger #couple

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!