Katso kuvat!

Pian äidiksi tuleva suosikkijuontaja Tuija Pehkonen sai kultaisia neuvoja Kirsi Alm-Siiralta – kuvat!

Uutiset | 30.08.2020 10:03

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat havaitsivat viime viikolla, että Helsingin Ullanlinnan hienostoalueella sijaitsevan Maxill-ravintolan terassille oli parkkeerannut kaksi julkisuuden henkilöä. Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 45, ja tv-juontaja Tuija Pehkonen, 35, nautiskelivat kesän kenties viimeisestä hellepäivästä.

Lue myös: Esikoislastaan odottava Tuija Pehkonen julkaisi kuvan muhkeasta raskausvatsastaan! 

Mielenkiintoa herätti erityisesti Tuijan hehkuva olemus, sillä hänen vauvamasunsa on kasvanut jo mahtavan kokoiseksi. Laskettu aika on pian käsillä, ja lumilautailija Eero Ettalan kanssa avoliitossa oleva Tuija on kertonut, että vauva syntyy alkusyksystä.

Tuija suorastaan hehkui onnea rupatellessaan Kirsin kanssa lapsista. Kesämekon kaverina oli Louis Vuittonin käsilaukku. Värikkäänä uutisankkurina tunnettu Kirsi oli terassilla elementissään. Hän korosti sanomisiaan hauskalla ilmehtimisellä.

Tuija Kirsi

Julkkisnaisten päiväkahvit huomattiin Ullanlinnassa, mutta kaksikko ei ollut moksiskaan saamastaan huomiosta. 

Sivustaseuraajan mukaan Tuijan ja Kirsin rupattelut liittyivät erityisesti äitiyteen. 

– Kirsi antoi Tuijalle kultaisia neuvoja, hänellähän on kokemusta aiheesta kahden tyttären verran, Ullanlinnasta supistaan.

Paikalle kiiruhtanut paparazzikin havaitsi, ettei Tuijalla ollut hermo kireällä stressin ja paisuvan raskausvatsan vuoksi, pikemminkin päinvastoin. Kaunotar nauroi vapautuneesti Kirsin vitseille ja ilveilyille.

Tuija Pehkonen

Tuija ei myöskään välittänyt ohikulkevien ihmisten uteliaista katseista vaan paijaili tuon tuostakin luottavaisen oloisena söpöä vauvamasuaan. 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!