Pian 40 vuotta täyttävä Erin: Kolmenkympin kriisi iski leipomisen takia!

Pian 40 vuotta täyttävä Erin: Kolmenkympin kriisi iski leipomisen takia!

Uutiset | 15.11.2016 13:09

Laulaja Erin on 3- ja 1-vuotiaiden poikien äiti. Hän on onnistunut yhdistämään perhe- ja työelämän hyvin yhteen.

- Musiikin tekeminen ja keikkailu on muuttunut minulle omaksi ajaksi. Aluksi yritin suoriutua töistä aikatauluilla, mutta huomasin aika nopeasti, ettei musiikkia voi tehdä tarkkailemalla kelloa. Sen takia myös levyni julkaisu venähti, viime viikolla Seli seli -albumin julkaissut Erin kertoi Seiskalle World Vision: Sami Hedberg ja ystävät -sarjan kuvauksissa.

Levy on ensimmäinen, jonka Erin julkaisi lasten syntymän jälkeen. 

 

"Nautin, että voin stressata samoista asioista kuin ikätoverini"

Ensi heinäkuussa 40 vuotta täyttävä Erin toteaa, ettei kärsi ikäkriisistä. Hän nauttii nykyisin hyvin tavallisista asioista, kuten haalareiden ostamisesta lapsilleen, television katsomisesta ja ruuan laittamisesta.

- Kolmenkympin jälkeen kärsin ikäkriisistä, kun tajusin, etten osaa leipoa ja kaikkia asioita, mitä ikäiseni naiset osaavat tehdä. Kaikkea en voinut oppia, sillä vietin nuoruuteni tien päällä. Olin 17-vuotias, kun aloitimme keikkailun Nylon Beatin kanssa. Enää en murehdi pienistä. Ajattelen, että jotkut osaavat leipoa pullaa, mutta minäpä osaan leipoa kappaleita ihmisille. Nautin siitä, että voin stressata täysin samoista asioista kuin ikätoverini, Erin kertoo.

 
 
Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!