Uutiset

Pettäjäsivuston "käräyttämän" suomalaismissin Hunks-rakas vetoaa: Lopettakaa!

24.03.2017 17:16

Seiska paljasti aiemmin tällä viikolla, että Miss Helsinki -kisassa menestynyt Taru Kalenov on yhdistetty erikoiseen sivustoon, joka väittää yhdistävänsä naisia ja varakkaita miehiä.

Pettäjäsivusto "käräytti" suomalaismissin Dubaissa vain viikkoja kihlauksen jälkeen: näin Taru kommentoi!

Uskomaton tarina on elänyt omaa elämäänsä jo muutaman päivän ajan. Nyt asia on ilmeisesti muuttunut vakavaksi ja Tarua on alettu kohdella ikävästi, sillä Tarun poikaystävä, Hunks-tanssija Joel Vuorinen postasi hetki sitten Facebookiin vetoomuksen, että ihmiset lopettaisivat Tarun häiriköinnin.

Ihan käsittämätöntä nähdä, kuinka paljon pahaa voidaankaan puhua ihmisestä, pelkästään vain kuulopuheiden ja oletuksien perusteella. Ilman, että näillä pahaa puhuvilla ihmisillä olisi vähäisintäkään faktatietoa asiasta.
Taru siis joutui sairaan hakkerikiristys -sivuston uhriksi, joka yritti kiristää rahaa jutun poistamisesta. Asia on tietenkin poliisin tutkinnassa ja tämän takia emme ole aiemmin halunneet ottaa asiaan kantaa.
Olen nähnyt vierestä koko tapauksen, enkä ole missään vaiheessa ollut tietämätön mistään asiaan liittyvästä.
Voisitteko te pahaa puhuvat ystävällisesti lopettaa syyttömän Tarun haukkumisen!
Ihan sairasta häiriköintiä. Nyt ihmiset, oikeasti!
Nykyään on näköjään pelottavan helppoa väärentää asioita netissä, ja tämäkin tapaus olisi voinut sattua yhtä helposti jollekin toiselle.
Selkeyden vuoksi, kyseisen sivuston juttu ei pidä paikkaansa. Piste.

Seiskalle alkoi tiistaina (22.3.) tulvia lukuisia vinkkejä, että Scandinavian Hunkseista tuttu, omaa yritystään pyörittävän Joel Vuorisen kihlattu, Miss Helsinki -kilpailussa menestynyt Taru Kalenov olisi "kärähtänyt" ulkomaalaiselta pettäjäsivustolta.  Joel ja Taru kihlautuivat tammikuun lopussa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!