Uutiset

Pettäjäsivusto "käräytti" suomalaismissin Dubaissa vain viikkoja kihlauksen jälkeen: näin Taru kommentoi!

22.03.2017 17:25

Seiskalle alkoi tiistaina (22.3.) tulvimaan lukuisia vinkkejä, että Scandivanian Hunkseista tuttu, omaa yritystään pyörittävän Joel Vuorisen kihlattu, Miss Helsinki -kilpailussa menestynyt Taru Kalenov olisi "kärähtänyt" ulkomaalaiselta pettäjäsivustolta.  Joel ja Taru kihlautuivat tammikuun lopussa. 

Taru on yhdistetty erikoiseen sivustoon, joka väittää yhdistävänsä naisia ja varakkaita miehiä.

Sivustolla on julkaistu kuvakaappauksia Tarun ja ulkomaalaisen miehen väitetystä keskustelusta Instagramissa sekä WhatsApp-pikaviestimessä. 

Sen lisäksi sivustolla julkaistiin video, jossa mies väittää näyttävänsä kaikki hänen ja Tarun väliset Instagram-keskustelut todistaakseen, ettei kyseessä ole huijaus vaan todella Tarun ja pettäjäsivuston miehen väliset keskustelut.

Väitetyt viestittelyt ajoittuisivat kuvakaappauksien mukaan helmi-maaliskuulle.

 

Taru: Olkaa varovaisia sosiaalisessa mediassa 

Seiska tavoitti Tarun kommentoimaan tapausta viestitse. 

Koko juttu lähti liikkeelle Instagram-viestistä, jossa minulle tuntematon mies kysyi tarvitsenko Rolexia. Yhdessä Joelin kanssa naureskelimme, että en tarvitse Rolexia, vaan Audi TT henkilöauton.

Homma kuitenkin paisui vitsistä aivan ylitse, kun mies yritti pakottaa minua tekemään videota, jossa myöntäisin ja hyväksyisin hänen ehdottomansa tapaamisen. Tietenkin kieltäydyin tekemästä kyseistä videota, sillä en missään vaiheessa ollutkaan mukana hänen ehdotuksissaan. Mies suuttui, kun tajusi, etten ole tosissani, ja kertoi minun tuhlaavan hänen aikaa. Hän uhoili "etkö tiedä kuka olen" ja muutamien tuntien kuluttua päättömät, manipuloidut jutut minusta olivatkin jo hakkerien tekemällä kiristyssivustolla.

Olkoon tämä esimerkkinä siitä, että somessa kannattaa nykypäivänä olla erityisen tarkkana kenen kanssa juttelee, kun ei voi ikinä tietää kuka ruudun toisella puolella on.

Terkuin Taru&Joel

Ylläolevan vastauksen lisäksi Taru ei halunnut kommentoida muun muassa sitä, ovatko kaikki hänen ja kolmannen osapuolen väliset viestit lähetetty siten, että Joel on ollut niistä tietoinen. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!