Pettäjäksi väitetty Maisa Torppa rikkoi hiljaisuuden: kommentoi nyt Jari-Matti Latvalan kirjan kohusyytöksiä: "Asioihin liittyy paljon helposti kumottavia valheita"

Uutiset | 02.10.2020 10:42

Uudessa Jari-Matti Latvala - elämän erikoiskoe -elämänkerrassa Jari-Matti Latvala, 35, avautuu omasta urastaan sekä kohusuhteestaan Maisa Torppaan, 29.

Kirjassa myös Jari-Matin lähipiiri kertoo suorat mielipiteensä Maisasta. Teoksessa Maisaa syytetään esimerkiksi manipuloinnista ja pettämisestä. 

Lue lisää: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa viikko kihlautumisen jälkeen: "Käyttäytyi kuin sinkkunainen" - uutuuskirjassa rajuja paljastuksia suhdesopasta, perhekin jakautui kahtia!

Maisa ei ole tähän asti ottanut kantaa kirjan ilmestymiseen. Nyt Maisa on kuitenkin julkaissut lyhyen kirjoituksen Instagramin videotarinassaan, ja hän tuomitsee kirjan väitteet. 

Lue myös: Jari-Matti Latvalan läheisiltä tylyä tekstiä Maisa Torpasta uutuuskirjassa - syytöksiä manipuloinnista: "Jari-Matti syyti Maisaan rahaa hirveitä määriä"

Maisa antaa päivityksellään ymmärtää, että hän on tehnyt kirjasta ja sen sisältävistä väitteistä rikosilmoituksen. 

- Heippa! Moni ihmettelee miksi en ole ottanut kantaa viime päivinä otsikoissa pyörineisiin asioihin. Tilanne on kuitenkin se, että asioihin liittyy niin paljon ikäviä helposti kumottavia valheita joita en voi keskeneräisistä rikossyistä vielä tässä kohtaa teille avata, Maisa kirjoittaa.

Maisa toteaa olevansa pettynyt kohuväitteisiin, mutta kertoo keskittyvänsä nyt omaan elämäänsä.

- Valheista pettyneenä ja surullisena annan oikeustahojen hoitaa asian. Nyt keskityn totuuksiin, nykyisin onnelliseen elämääni ja auringonpaisteeseen. Toivotan kaikille mukavaa viikkoa!

Kuvakaappaus Maisan Instagram-tarinasta.
Kuvakaappaus Maisan Instagram-tarinasta.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!