Perussuomalaisten Olli Immonen sekoitettiin aluksi Linnan väkivaltaiseen välikohtaukseen - Immonen: ”Kanslia on vahvistanut, että…”

Uutiset | 07.12.2018 14:11

Presidenttiparin itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähtiin eilen illalla välikohtaus, jossa vihreiden puheenjohtajuudesta vetäytyneen Touko Aallon kimppuun käytiin kiivaan keskustelun jälkeen. 

Lue myös:  IL: Draama Linnan juhlissa – kaksi poistettiin väkivaltaisen välikohtauksen vuoksi: Emma Karikin sai viinit päälleen!

mäkinen ja aalto

Iltalehti uutisoi, että tilanteen takana on ex-europarlamentaarikko Riikka Pakarisen puoliso Eemeli Mäkinen. IL uutisoi ensin, että tapahtumasarjaan olisi liittynyt myös Perussuomalaisten Olli Immonen. Myöhemmin IL korjasi uutistaan.

Seiska tavoitti Immosen, jolle ei ollut täysin selvää, minkä vuoksi hänen nimensä on tullut uutisoinnissa esiin.

- Olimme vaimoni kanssa samassa huoneessa, mutta emme liittyneet tilanteeseen. Huomasimme kyllä jossain vaiheessa, että keskustelun äänensävy ja volyymi nousi. Siinä oli kyllä Toukon ja Mäkisen välillä selvästi kärhämää, Immonen kertoi.

- Sen lisäksi presidentin kanslia on vahvistanut, että Linnasta on poistettu vain yksi henkilö ja se en ollut minä, Immonen valaisee tilannetta Seiskalle. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:timo korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!