Eevi Ihalainen

Perintöprinsessa Eevi Ihalainen juhli voittoaan aamun pikkutunneille: En halua olla mikään seinäruusu!

04.10.2018 16:06

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Eevi Ihalainen, 18, juhli sijoittumistaan aamun pikkutunneille saakka Billnäsin ruukissa viime lauantaina. 

- Fiilikset ovat todella hyvät! Odotan jo, että pääsen tekemään töitä ja kuvauksia. Aion tarttua rohkeasti kaikkiin haasteisiin, Eevi kertoi Seiskalle. 

Lue myös: Perintöprinsessa Eevi Ihalainen, 18, on sinkkumarkkinoilla: "Jalkapalloilijat ovat mieleeni!"

Eevi uskoo erottuvansa perintöprinsessana. 

- Haluan tulla esille hyvässä valossa. En halua olla seinäruusu ja teen myös sen eteen töitä. 

Lappeenrannassa asuva Eevi etsii parhaillaan asuntoa Helsingistä sosiaalisen median kautta. 

Lue myös: "Se oli läheisilleni sokki!" Perintöprinsessa Eevi Ihalainen osallistui Miss Suomi -kilpailuun salaa lähipiiriltään!

- Muutan Helsinkiin heti, kun asunto vaan löytyy! Minulla ei ole missisiskojani ja missikisaa yhdessä äitinsä kanssa järjestävää Aleksandra Kantolaa lukuun ottamatta yhtään kaveria Helsingissä. Minulla ei ole korkeita kriteereitä asunnon suhteen!

Eevi on asunut tähän saakka vanhempiensa kanssa saman katon alla. Häntä ei kuitenkaan jännitä ensimmäisen oman asunnon hankkiminen pääkaupunkiseudulta.

- Minua ei pelota yhtään! Tiesin jo ennen missikilpailun osallistumista, että muutan Helsinkiin tänä syksynä. Minun on tarkoitus etsiä perintöprinsessan töiden rinnalle töitä vaatekaupasta, Eevi kertoo.

LUITKO JO TÄMÄN? Draamaa Miss Suomi -finaalin kulisseissa: missifinalistit häipyivät ja jättivät onnittelematta vasta kruunattua Alina Voronkovaa – ”Se oli vähän ikävää!”

Laaja tuntemus viskeistä ja oluista

Eevi työskenteli ennen Miss Suomi -kilpailuun osallistumista lappeenrantalaisessa Teerenpeli-ravintolassa baarimikkona.

- Siellä myin viskejä ja olutta ihmisille. Kuulin, että entisellä työpaikalla oli järjestetty kunnon kisakatsomo Miss Suomi -finaalin ajaksi, Eevi kertoo.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!