Uutiset
Katso kuva!

Perheonni kukoistaa! Eronnut unelmapari Niklas ja Piritta Hagman yhteisellä lomalla – kuva!

23.02.2019 07:02

Seiska kertoi aikaisemmin, että Dubaissa lomailevat suomalaisturistit hieraisivat silmiään, kun ex-aviopari Niklas ja Piritta Hagmanin perhe nähtiin viettämässä rentoa lomapäivää paikallisen ostoskeskuksen merimaailmassa viime viikonloppuna.

Silminnäkijän mukaan perheestä ei olisi uskonut, että vanhemmat ovat eronneet.

Niklas ja ex-pariskunnan esikoispoika Lukas olivat sonnustautuneet samanlaisiin hattuihin suojatakseen päänsä Dubain kuumalta auringolta.
Niklas ja ex-pariskunnan esikoispoika Lukas olivat sonnustautuneet samanlaisiin hattuihin suojatakseen päänsä Dubain kuumalta auringolta.

 

Lue lisää: Oho, vanha suola janottaa?! Vastikään eronneet Piritta ja Niklas Hagman yhteisellä lomalla!

Pitkä suhde

Niklas ja Piritta avioituivat vuonna 2006, kuuden vuoden seurustelun jälkeen.

Piritta oli häiden aikaan raskaana, he odottivat esikoistaan Lukasta.

Avioliittoon syntyi vielä kaksi lasta, vuonna 2009 Lila ja vuonna 2012 Eliana.

Unelmaparina pidetyn kaksikon pitkä liitto ei kuitenkaan kestänyt, vaan he hakivat eroa viime vuoden maaliskuussa, virallinen siitä tuli 5. joulukuuta 2018.

Ex-pariskunnan oli tarkoitus mennä ensimmäisen kerran naimisiin jo vuonna 2005, mutta häät peruuntuivat viime hetkellä.
Ex-pariskunnan oli tarkoitus mennä ensimmäisen kerran naimisiin jo vuonna 2005, mutta häät peruuntuivat viime hetkellä.

 

Lue myös: Ex-kiekkotähti Niklas Hagman ja Piritta Hagman: Lopullinen avioero – asuvat silti yhdessä!

Tärkeät asiat elämässä

Erosta huolimatta ex-pariskunta on pysynyt hyvissä väleissä, niinkin hyvin, että he asuvat edelleen virallisesti yhdessä Helsingin Lauttasaaressa.

Vuonna 2017 jääkiekkouransa lopettanut Niklas kommentoi vastikään Seiskalle, ettei hänellä ole naisten suhteen haku päällä. Myös uuden uran suunnittelu on miehen elämässä ajankohtaista.

– Joku kysyi minulta juuri, että olenko innostunut liittymään Tinderiin. En ole edes ajatellut koko hommaa. Elämässäni on paljon tärkeämpiä asioita, jotka minun pitää saada kuntoon. Nyt keskityn itseeni ja lapsiini. Katson päivän kerrallaan, mitä elämä tuo eteen. Toivon, että ikävien asioiden pohjakosketus on otettu, ja huominen on parempi, Niklas kommentoi helmikuun alussa Seiskalle.

Lue lisää: Missikaunottaresta eronnut Selviytyjät-tähti Niklas Hagman uudessa elämäntilanteessa: En ole edes miettinyt Tinderiä!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiska arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!