Uutiset

Ex-kiekkotähti Niklas Hagman ja Piritta Hagman: Lopullinen avioero – asuvat silti yhdessä!

13.12.2018 13:38

Entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman ja juontaja Piritta Hagman ovat eronneet.

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että pariskunnan avioerosta tuli virallinen 5. joulukuuta 2018 – samana päivänä, kun Niklas täytti 39 vuotta. Niklas ja Piritta veivät avioeron toisen vaiheen hakemuksen käräjäoikeuteen yhdessä, kuten myös eron ensimmäisen vaiheen viime maaliskuussa. Niklas ja Piritta ovat tehneet avioehdon liittonsa alussa.

Niklasta ja Pirittaa pidettiin unelmaparina, joten maaliskuussa jätetty avioerohakemus tuli monelle yllätyksenä. Ex-aviopari on erosta huolimatta lämpimissä väleissä, sillä he asuvat edelleen saman katon alla avioerosta huolimatta.

Kesällä lämpimissä väleissä

Kesällä pariskunta vietti yhdessä aikaa perinteisen Bermuda-turnauksen jälkeen. Seiskan paparazzi bongasi Niklaksen ja Pirittan aamuyön pikkutunteina, kun he poistuivat yhdessä ravintola Teatterista, missä vietettiin turnauksen jatkojuhlia.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ: Vanha suola janottaa?! Eronneet Niklas ja Piritta Hagman poistuivat Helsingin yöstä yhtä matkaa – paljastava paparazzikuva!

Pariskunta sanoi toisilleen "tahdon" Helsingin Johanneksen kirkossa vuonna 2006, vaikka todellisuudessa heidän piti avioitua jo vuotta aikaisemmin.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ: Niklas Hagman ja Piritta-vaimo eroavat yli 10 vuoden jälkeen – näin upea oli parikymppinen kesämorsian!

Pariskunnalla on kolme lasta: vuonna 2007 syntynyt Lukas, vuonna 2009 syntynyt Lila ja vuonna 2012 syntynyt Eliana.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!