Pekka Haavisto viihtyy avustajansa kanssa.

Pekka Haavisto löysi Jerin kuorosta! Näin ministerin ja erityisavustajan läheiset välit saivat alkunsa!

Uutiset | 21.03.2020 08:34

Ulkoministeri Pekka Haaviston ympärillä on vellonut jo pitkään villi huhumylly, että Pekalla on ollut jo vuosia läheiset välit nuoreen erityisavustajaansa Jeri Aaltoon.

Lue lisää: Läheiset välit puhuttavat! Pekka Haavisto ja nuori avustaja viihtyvät yhdessä – paparazzikuvat Seiskassa!

Pekan ja Jerin ystävyys alkoi erikoisella tavalla. Sibelius-lukiossa opiskellut Jeri oli teini-ikäisenä esiintymässä eduskunnassa tiernapoikana kuoroesityksessä, kun hän tapasi siellä Pekan. Kaksikon välit lähenivät, ja vuonna 2017 parikymppisestä Jeristä tuli Pekan autonkuljettaja ja roudari.

Kaksikko ajeli ympäri Suomea, kun Pekka kampanjoi vuoden 2018 presidentinvaaleihin. Jeri myös esiintyi Pekan rinnalla erilaisissa yleisötilaisuuksissa.

Lue myös: Antonio-puoliso lomalla! Ministeri Pekka Haavisto vietti pyhäpäivää kotona 40 vuotta nuoremman avustajansa kanssa!

Veneilyä vapaa-ajalla

Tammikuussa 2018 juuri ennen vaaleja lehdet kiinnostuivat kaksikon edesottamuksista pintapuolisesti. Jeri paljasti Iltalehdelle, että vietti jo tuolloin myös vapaa-aikaansa Pekan kanssa.

Musiikki ja veneily yhdistävät Pekkaa ja minua, olemme veneilleetkin yhdessä. Antonio on vain hyvillään, kun joku viihtyy vesillä tunteja, viulua soittava Jeri kertoi lehdelle.

Jerin tiedetään olevan kova purjehtija, ja hän harrastaa myös laitesukellusta. Pekalla ei ole aiemmin tiedetty olevan veneilyharrastusta.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!