fbqPeittäkää lasten silmät! Marika Fingerroos keimailee alasti leikkipaikalla: ”Herramunjee, että voi olla kaunis näky” - katso! | Seiska
Katso kuva!
marika fingerroos

Peittäkää lasten silmät! Marika Fingerroos keimailee alasti leikkipaikalla: ”Herramunjee, että voi olla kaunis näky” - katso!

Uutiset | 07.01.2019 21:04

Historian kirjoissa salarakkaanakin tunnettu Marika Fingerroos on viime vuodet tehnyt nimeä erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hänen julkaisemansa materiaali lähentelee suorastaan miestenlehtien rohkeaa materiaalia. 

KATSO MYÖS: Paljasta pintaa! Tässä ovat povipommi Marika Fingerroosin tykätyimmät (rivoimmat) somekuvat TOP 9 - kuin suoraan miestenlehden sivuilta!

Äitiys tai avioliitto ei suinkaan ole pidätellyt Marikaa, tai hänen kurviensa esittelyä. Kesää kaivaten nainen julkaisi Instagram-tilillään valokuvan menneeltä suvelta. Siinä Marika poseeraa ehkä hieman kyseenalaisessa paikassa…

...tosin kommentoinnin perusteella ketään ei tunnu häiritsevän,  että alastonkuvat on otettu lasten leikkipaikalla. 

Viis kuvauspaikan kyseenalaisuudesta, sillä fanit ovat liekeissä Marikan upeasta vartalosta, jota nainen on kertonut esittelevänsä aina siihen asti kuin katse kestää. 

KATSO MYÖS: POVIPOMMI MARIKA FINGERROOSIA KRITISOITIIN SOMESSA LIIAN PALJASTAVISTA KUVISTA: "OLET NAIMISISSA JA SINULLA ON LAPSIA" - NÄN HÄN VASTASI JA PISTI PAREMMAKSI VIELÄKIN SEKSIKKÄÄMMÄLLÄ KUVALLA!

– Ihanaa odottaa tulevaa kesää ku voi fiilistellä tällaisilla kuvilla. 

– Kyllä moni nuorempi neitokainen kalpenee tämän kaunokaisen rinnalla. 

– Herramunjee, että voi olla kaunis näky.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!