fbqPaljasta pintaa! Tässä ovat povipommi Marika Fingerroosin tykätyimmät (rivoimmat) somekuvat TOP 9 - kuin suoraan miestenlehden sivuilta! | Seiska
Katso kuvat!
Marika Fingerroos

Paljasta pintaa! Tässä ovat povipommi Marika Fingerroosin tykätyimmät (rivoimmat) somekuvat TOP 9 - kuin suoraan miestenlehden sivuilta!

Hotnow | 27.12.2018 21:49

Kohukaunotar Marika Fingerroos postasi monen muun Instagram-käyttäjän tavoin "Top 9" -sovelluksen listaamat vuoden tykätyimmät kuvat tililleen.

KATSO MYÖS: MARIKA FINGERROOSIN LOMAKUVISTA EI PALJASTA PINTAA PUUTU - ESITTELEE JÄTTIPOVEAAN JA PAKAROITAAN AULIIMMIN KUIN KOSKAAN! KATSO KUVAT!

Postauksen mukaan hänen kuvansa ovat keränneet vuoden 2018 aikana huimat 261 000 tykkäystä. Povipommin tilillä on 13 900 seuraajaa.

Tykätyimmät kuvat ovat paljastavimmasta päästä, ja Marika esittelee niissä kurvejaan estottomasti useista eri kuvakulmista.

Marika on tunnettu rohkeista postauksistaan, joista ei seksiä puutu. Niinpä häntä on jopa kritisoitu turhan rivosta materiaalista. Tämä ei kuitenkaan ole hidastanut kaunotarta - päinvastoin.

LUE LISÄÄ: POVIPOMMI MARIKA FINGERROOSIA KRITISOITIIN SOMESSA LIIAN PALJASTAVISTA KUVISTA: "OLET NAIMISISSA JA SINULLA ON LAPSIA" - NÄN HÄN VASTASI JA PISTI PAREMMAKSI VIELÄKIN SEKSIKKÄÄMMÄLLÄ KUVALLA!

- Olen aina tykännyt olla kuvissa ja rajani menee pornossa. Olen tuotteistanut itseni ja niin kauan teen ns. Kuvia kun kroppa katseet kestää, hän lataa somessa.

Nykyään tilillä on myös paljon "hieman peittävämpää materiaalia".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viimehetken ostoksille 😅 #mattimyöhäinen

Henkilön Marika Tupila (@marika_fingerroos) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!