fbq
Uutiset
18.05.2017 23:06
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Nelosen kuvapankki
Niklas ja Pauliina Temptation Islandilla.
Pauliina ja Niklas erosivat Temptation Islandissa - koti-Suomessa tuli yllättävä käänne: "Asiat kääntyivät päälaelleen"
Uutiset
18.05.2017 23:06
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Nelosen kuvapankki

Nelosella pyörivän Temptation Island Suomen kolmannella kaudella nähtiin torstaina ensimmäinen iltanuotio, jossa parit pääsivät puimaan keskenään saaren tapahtumia.

Kesken kaiken kaudelle saapuneet Niklas, 20, ja Pauliina,20 ovat seurustelleet teini-iästä saakka ja varsinkin Pauliinan mukaan suhde oli muuttunut liiankin ystävyyssuhteeksi.

Illan jakson lopussa ohjelman juontaja Sami Kuronen esitti viimeisen kysymyksen; lähdettekö saarelta yhdessä vai erikseen? Niklas halusi yrittää mutta Pauliina oli toista mieltä.

Taustaa: ENSIMMÄISEN TEMPTATION ISLAND -PARIN KOHTALO RATKESI - PAULIINA TEKI RAJUN PÄÄTÖKSEN YHDEN TIS-VIIKON JÄLKEEN!

- En ansaitse olla suhteessa, missä sinua vaan pompotellaan ja teen tämän, koska rakastan sinua. Nyt minun on parempi olla hetken yksin, Pauliina kertoi päätöksestään iltanuotiolla. 

Yhdessä ja erikseen!

Pariskunta ei lähtenyt kuitenkaan riitaisissa tunnelmissa, vaan halasivat iltanuotion jälkeen pitkään ja Pauliina pyysi Niklakselta anteeksi. Vaikka pariskunta lähti Temptation Islandilta erikseen, niin jotain yhteistä heillä oli vielä kotona Suomessa, nimittäin asunto.

- Asuimme saman katon alla Suomeen palattuamme, mutta etsin koko ajan omaa asuntoa. Vaikka asuimmekin yhdessä, olimme silti tauolla, Pauliina kertoo Seiskalle. 

Aikaa on nyt kulunut useampi kuukausi siitä, kun pari päätti laittaa hanskat tiskiin.

- Yhdessä asuessa selvitimme saarella tapahtuneita asioita. Onneksi siinä ei lautasia lennellyt. Kumpikin meistä vietti rauhallista koti-elämää, eikä mitään sen kummempia biletyksiä ollut, Pauliina muistelee.

Pari kuukautta kului ja Pauliina sai asuntotarjouksen ja muutto olisi ollut edessä. 

- Kun lopulta olisin saanut sen oman asunnon ja oman rauhan, asiat kääntyivät päälaelleen ja päätimmekin jatkaa yhdessä, Pauliina kertoo Seiskalle. 

Pauliina ruoski iltanuotiolla Niklasta siitä, miksi hän ei osaa sanoa omaa mielipidettään ja myötäilee koko ajan Pauliinaa.

- Onhan se opettelemista, mutta pikkuhiljaa olen oppinut pitämään omat puoleni ja sanomaan vastaan. Mutta pikkuhiljaa, Niklas kertoo.

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää!

Jo ensimmäisenä iltana Pauliina kuvattiin saarella läheisissä tunnelmissa sinkku-Ronin seurasta. Saarella spekuloitiin siitä, että se olisi johtanut penetraatioon, mutta Pauliina on tästä eri mieltä.

- En voinut kuvitellakaan, että kohtauksesta tulisi näin iso juttu. Todellisuudessa siinä ei tapahtunut yhtään mitään, Pauliina naurahtaa.

Pauliina ja Roni viettivät yhdessä myös 24 tunnin kestävät treffit.

Pariskunnan mukaan kummallakaan ei ollut ihastumisia vaan ainoastaan kaverisuhteita. Niklas viihtyi kuitenkin hyvin sinkkuna saarella olleen Marin kanssa, jonka kanssa hän vietti myös 24 tunnin kestävät treffit.

- Ollaan me muutaman kerran viestitelty kuulumisia Marin kanssa, mutta ei sen kummempaa, Niklas vastaa Seiskalle vaivaantuneesti.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta Niklas ja Pauliina ei kadu saarelle lähtöä.

- En kadu saarelle lähtöä, mutta en kyllä sitä tekisi uudestaan. Ilman saarelle lähtöä olisimme saattaneet jo erota, Pauliina sanoo.

Sarjassa väitettiin, ettei Niklas ole nähnyt hänen puolisoaan humalassa.

- Tuo on täysin puppua, olen nähnyt Pauliinan kyllä monta kertaa humalassa, Niklas nauraa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »