fbqEnsimmäisen Temptation Island -parin kohtalo ratkesi - Pauliina teki rajun päätöksen yhden TIS-viikon jälkeen! | Seiska
Telkkari
18.05.2017 22:32
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA
Temptation Islandin Pauliina
Ensimmäisen Temptation Island -parin kohtalo ratkesi - Pauliina teki rajun päätöksen yhden TIS-viikon jälkeen!
Telkkari
18.05.2017 22:32
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA

Temptation Island Suomi -sarja on edennyt siihen pisteeseen, että torstai-illan jaksossa päästään vihdoinkin seuraamaan kahden pariskunnan tilintekoa viimeisellä iltanuotiolla.

Iltanuotiolla tapasivat ensimmäisenä Niklas ja Pauliina, jotka ehtivät olla erossa toisistaan vain noin yhden viikon, sillä he tulivat ohjelmaan Jessen ja Emmin tilalle kesken kaiken.

Pariskunnan tapaaminen iltanuotiolla oli lämmin, mutta pian tilanne eskaloitui tiukkaan keskusteluun.

TAUSTAA: Raju avautuminen Temptation Islandissa: Pauliina haukkuu miehensä täysin pataluhaksi!

Pauliina kertoi puolisolleen, että hän kaipaisi arkeen suurta muutosta. Intohimo puuttuu eikä yhteinen elämä oikein enää maistu.

- Minä haluaisin muuttaa sitä arkea enemmän. Sen lisäksi suurin ongelma on se, että olemme niin paljon yhdessä, ja sitten sinun kiltteytesi. Olen käyttänyt sitä ihan häikäilemättömästi hyväksi ja olen huomannut sen vasta täällä. Itse en ole arvostanut sinua tarpeeksi, Pauliina sai sanottua.

Niklas ja Pauliina Temptation Island -saarella

Niklas ei iltanuotiolla kokenut asiaa samalla tavalla. Hän ei koe joutuneensa avopuolisonsa hyväksikäyttämäksi laisinkaan.

-  Niin juuri, sinä olet niin kiltti ja sinulle käy kaikki mitä minä sanon ja ehdotan, Pauliina kertoo.

Pauliina painottaa Niklakselle, että hän tahtoo miehensä osoittavan omaavansa myös oman tahdon.

- Olen pelännyt, että jos aloitan rajoittamaan Pauliinan menemisiä ja tekemisiä niin hän kyllästyy minuun, Niklas saa sanottua.

Erimielisyyttä jatkosta

Juontaja Sami Kuronen kysyi pariskunnalta viimeisen ja ratkaisevan kysymyksen; lähtevätkö Niklas ja Pauliina saarelta yhdessä vai erikseen.

- Mä olen valmis lähtemään yhdessä ja tekemään töitä suhteen eteen, Niklas kertoi heti.

Niklaksen harmiksi Pauliina ei ollut samaa mieltä.

- Minusta tuntuu, että meidän pitäisi ottaa vähän etäisyyttä ja katsoa sen jälkeen uudestaan. Olen tosi pahoillani. Minä en halua pitää sinua suhteessa, jossa meistä ei kumpikaan ole onnellinen. En halua palata vanhaan, sillä minulla on ollut paska fiilis jo pidempään. Olen tällä matkalla kerännyt rohkeutta siihen, että uskaltaisin päästää sinutkin menemään. Koska sinä et ansaitse olla suhteessa, jossa sinua pompotellaan ja komennellaan. En tahdo tehdä sinulle niin enää, sillä rakastan sinua edelleen todella paljon. Pakko sanoa, että minä haluaisin olla hetken yksin, Pauliina kertoi itkien. 

Näin ollen pari lähti Temptation Islandista eronneina, vaikka pari vaikuttikin olevan tilanteesta hämillään ja iltanuotion jälkeen he jäivät sivummalle halailemaan keskenään.

Keskiviikkoillan iltanuotiolla selviää myöhemmin myös Vilman ja Juuson kohtalo. 

Temptation Islandin viimeiset jaksot ensi viikolla keskiviikkona sekä torstaina kello 22!