Tapparan Veli-Matti Savinainen palkittiin Aarne Honkavaaran tykki-palkinnolla.

Patrik Laine piti erikoiset ”tähtäysharjoitukset” Liigan maalitykille – kaatuuko Ilves?

21.03.2017 15:32

Tapparalle 30 maalia runkosarjassa tykittänyt Veli-Matti Savinainen pokkasi sunnuntaina Aarne Honkavaara -palkinnon, joka luovutetaan Liigan parhaalle maalintekijälle.

- Hienohan tuo tykki oli saada, ainoana liigapelaajana 30 maalia. Ei sitä ihan joka kausi tehdä tässä liigassa! Hieno rajapyykki, Savinainen myhäili Seiskalle.

Tapparan fanit toivovat, että Vellun maalitehtailu jatkuu myös tänään alkavissa pudotuspeleissä. Hänen leveillä harteillaan lepää paljon, sillä viime vuoden ykköspiiska puhuu tätä nykyä Winnipegin NHL-askissa.

- Niin, itsehän en ole tehnyt tänä keväänä vielä yhtään maalia, ja Pate taisi tehdä viime vuonna 10. Siihen on vielä matkaa, Savinainen naureskeli.
 

Winnipeg Jetsin supertulokas Patrik Laine paukutti vuosi sitten Tapparalle 10 pudotuspelimaalia.
Winnipeg Jetsin supertulokas Patrik Laine paukutti vuosi sitten Tapparalle 10 pudotuspelimaalia.

Nykyinen maaliruisku on ollut kuitenkin yhteyksissä Winnipeg Jetsin supertulokas Patrik Laineeseen, joka on pitänyt ex-seurakaverilleen erikoiset tähtäysharjoitukset – virtuaaliset sellaiset.

- Muutaman kerran ollaan pelattu pleikkarilla Call of Dutya, Savinainen paljasti viitaten kuuluisaan sotapeliin.

Fiksuna miehenä Savinainen ei suostunut lähtemään takki auki Ilvestä vastaan, vaikka kaikki tuntuvat pitävän itsestään selvänä, että Tappara marssii Tampereen paikallisväännöstä näytöstyyliin jatkoon.

- Tiukkaa tulee olemaan. Itse näen asian niin, ettei tässä vaiheessa ole enää yhtään huonoa joukkuetta jäljellä. Pudotuspelimaailma on ihmeellinen, siellä voi oikeasti sattua ihan mitä tahansa. Ja paikallisvastustajallamme on flow-tila päällä.

Veli-Matti Savinainen

TAUSTAA: Ilveksen sensaatiohyökkääjä uhoaa Tapparan kaatuvan!

- Mutta uskon, että kyllä me siitä voittajana selvitään. Ei tule mieleen mitään muuta joukkuetta, jolla olisi yhtä hyvää neljää ketjua.

Savinainen on varma siitä, että odotetun paikallisväännön kunniaksi kiekkohullu kaupunki kylpee euforiassa.

- Luulen, että koko Tampere menee sekaisin. Molemmissa kotiottelussa on varmasti halli täynnä, mikäs sen hienompaa.

Kanada-malja

Tapparan ja Ilveksen välinen puolivälieräsarja alkaa tänään tiistaina Hakametsässä klo 18.30. Välieräjoukkue on selvillä viimeistään lauantaina 1.4.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!