Uutiset

Ilveksen 18-vuotiaalta sensaatiohyökkääjältä hurja lupaus: Megapaukku tulossa, Tappara kaatuu!

21.03.2017 13:54

Siitä on 16 pitkää vuotta, kun Ilves ja Tappara ovat viimeksi kohdanneet pudotuspeleissä. Tänään tiistaista lähtien tuota paikallisherkkua on jälleen luvassa, ja legendaarisen Hakametsän hallin katto on valmis räjähtämään liitoksistaan.

- Jotain suurta on oikeasti tapahtumassa, Ilveksen 18-vuotias sensaatiohyökkääjä Otto Koivula nyökkää Seiskalle.

Häntä ei kiinnosta pätkääkään se, että ennakkosuosikin viittaa on aseteltu vain ja ainoastaan suurimmalle mestarikandidaatille, Tapparalle.

- Saamme ennakkoasetelmasta vain voimaa. Kansankin keskuudessa varmaan jo ärsyttää, kun heitä pidetään niin selvänä mestarisuosikkina, Koivula hymähtää ja pamauttaa:

Tällä hetkellä me olemme paras vastustaja kaatamaan heidät. Tehdään sellainen kevät, että Tappara jää nuolemaan näppejään!

Otto Koivula uhkaa lähettävänsä Tapparan ennenaikaiselle kesälomalle.
Otto Koivula uhkaa lähettävänsä Tapparan ennenaikaiselle kesälomalle.

Väitätkö siis, että suurin mestarisuosikki on pian nurin?

- Luvataan tässä ja nyt, että megapaukku nähdään ja Tappara kaatuu!

Vaikka Tappara onkin selkeä ennakkosuosikki, Ilveksen uho ei ole täysin tuulesta temmattu. Vaikka kirvesrinnat veikin runkosarjan keskinäiset kohtaamiset 5-1, voitoista peräti kolme irtosi vasta jatkoajalla.

- Niin, olivathan ne tiukkoja matseja. Johdimme montaa peliä mutta he tulivat lopussa ja jatkoajalla ohi, Koivula murisee.
Tällä kertaa pitää olla hereillä varsinkin pelien lopussa, ettei käy samoin.

Tapparan ja Ilveksen välinen puolivälieräsarja alkaa tänään tiistaina Hakametsässä klo 18.30. Välieräjoukkue on selvillä viimeistään lauantaina 1.4.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!