Jorma Uotinen

Parisänky käyttämättä! Sinkkuna elävä Jorma Uotinen: Ei tässä iässä enää kehtaa tyrkylle lähteä!

Uutiset | 29.06.2020 19:16

Äskettäin 70 vuotta täyttänyt tanssitaiteilija ja koreografi Jorma Uotinen on ollut lähes koko ikänsä julkisuuden valokeilassa. Jo kymmenvuotiaana hänen myydessä Punaisen Ristin vappumerkkejä paikallinen lehti nappasi hänestä kuvan. Suhde julkisuuteen onkin mutkaton.

– Se kuuluu tanssijan ammattiin. Joskus media haluaa pitää yllä mielikuvaa dramaattisesta taiteilijasta, mutta se mielikuva tulee näyttämöltä. Yksityisesti voin olla vetäytyvä, enkä välttämättä mene ensimmäiseksi tekemään kontaktia.

 

Lue myös: Tunnistatko tiukkailmeistä nuorta miestä?! Tältä tanssilegenda Jorma Uotinen näytti lapsena!

Julkisuuden varjopuoliin kuuluu, ettei kumppanin löytäminen ole aina helppoa. Ihmisillä saattaa olla ennakkoluuloja ja jopa pelkoa julkkista kohtaan.

– Saan todella vähän treffipyyntöjä. Kerran eräs ystäväni laittoi minut johonkin chattiin, josta sain peräti kaksi yhteydenottoa. Toinen oli tuon ystäväni puoliso ja toinen oli toinen tuttu, sinkkuna elävä Jorma nauraa.

Jorma on tuttu näky Töölöntorilla kahvilla ja ostamassa marjoja.
Jorma on tuttu näky Töölöntorilla kahvilla ja ostamassa marjoja.

Lue myös: Halvaantuminen pakotti tanssimaan! 70 vuotta täyttävä Jorma Uotinen muistelee elämänsä käänteitä – kuvat!

En lähde tyrkylle

Jorma on kiitollinen elämänsä rakkaussuhteista. Ne ovat antaneet ymmärrystä.

– Nyt on hyvä, eikä sitä tässä iässä enää tyrkylle kehtaa lähteä! Kymmenen vuotta sitten ystäväni kehottivat minua ostamaan isomman parisängyn, että olisi enemmän tilaa leikitellä. Kun sänky vaihtui, niin kaikki loppui, yhtään yövierasta ei ole siinä nukkunut, Jorma vinoilee.

– Kiinnostun ihmisestä kokonaisvaltaisesti. Millainen katse, mitä tulee suusta, mikä on älyn kipinä ja millainen on ihmisen fyysinen habitus. Myös tuoksu ja äänenväri ovat tärkeitä asioita. Rakastun aina ihmiseen, unohtamatta kuitenkaan onko hän nainen vai mies.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!