fbq
Uutiset
14.11.2019 19:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tis
"Parhaimmillaan, kun nukkuu tai sukeltaa" - Temptation Island Suomen Joskulle ja Evelle sataa jäätävää palautetta!
Uutiset
14.11.2019 19:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi -ohjelmaan saatiin muutama viikko sitten uutta verta, kun miesten sekä naisten saarelle saatiin uusia sinkkuja. Varatut naiset saivat leiriinsä Jyrin ja Villen, joka vierailee huomenna ilmestyvässä TIS-Jennan Iltarovio -videoblogissa.

- Aluksi kiinnitin huomiota Joskuun, mutta sitten kun se aukaisi suunsa., Ville laukoo. 

Lue myös: Tämä tapahtui kameroilta piilossa: Mari harrasti seksiä sinkku-Joonan kanssa Temptation Island Suomessa!

ville ja jenna

Jenna haastaa Villen pelaamaan erän tunnettua ”parisuhdepeliä”, jossa miehen pitää nimetä kenen sinkkunaisen kanssa hän menisi naimisiin, kenen kanssa hän hyppäisi lakanoiden väliin ja kenet hän leikkimieleisesti laittaisi kylmäksi. 

viivi

- Joskun veisin sänkyyn. Varatuista naisista hän viehättää minua eniten, eikä sitä baarista hae yhden illan juttua luonteen perusteella. 

viivi

- Viivin kanssa meinisin naimisiin. Hän on aivan käsittämättömän upea nainen. Hän on fiksu ja asiallinen, eikä mikään turhantoimittaja. Viivi olia nut nainen, joka on sisäisesti kaunis nainen. Ja onha hän yös ulkoisestikin kaunis. 

tis

- Ketäänhän minä en haluaisi tappaa, mutta kun piti Marista tai Evestä valita, niin Eve. Mielestäni hän on parhaimmillaan, kun nukkuu tai sukeltaa. Ent tykännyt kyllä henkilöstä yhtään ja se saattoi näkyäkin. 

UUSI JAKSO: TIS-JENNAN ILTAROVIO ilmestyy perjantaina 14.11. kello 12! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »