fbq
Uutiset
09.12.2017 08:45
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Timo Korhonen
Hugo Järv kärsii peliongelmasta.
Paratiisihotelli-tähti Hugo Järv, 20, avautuu peliriippuvuudestaan: Olen hävinnyt uhkapeleihin yli 200 000 euroa!
Uutiset
09.12.2017 08:45
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Timo Korhonen

Peliriippuvuus on vienyt Paratiisihotelli-ohjelmasta tuttua Hugo Järviä, 20, lapsuudesta asti. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt hävitä uhkapeleihin reilusti yli 200 000 euroa.

– Isä on kertonut tapauksesta ruotsinlaivalla. Olin parivuotias, ja isä antoi minulle kolikoita käteen. Kun hän laski minut hetkeksi sylistään, ryntäsin pelikoneelle ja yritin työntää kolikot sisään. Ensimmäiset oireet näkyivät niin pienenä, Hugo kertoo.

Lue myös: Paparazzi iski! Nämä kuvat paljastavat missi Bea Toivosen salasuhteen tv-komistuksen kanssa - yöllistä naapurimuhinointia!

Ala-asteen lopulla Hugo pelasi jo päivittäin, ja kaikki taskurahat menivät peliautomaatteihin. Matka pohjalle alkoi täysi-ikäisenä, kun hän pystyi perustamaan omat pelitilit ja käymään kasinoilla.

Hugo ei ole vieläkään selättänyt riippuvuuttaan. Ennen Seiskan haastattelua hän on sortunut pelaamaan kaksi yötä aikaisemmin. Yhä jatkuvaa pelaamista Hugo perustelee itselleen sillä, että pelaa vain omilla rahoillaan.

Lue myös: Salasuhde tv-komistukseen, näin kommentoi Bea Toivonen: Ihan kavereita olemme – kuvat kertovat muuta!

Kun kysyn, miten hän aikoo jatkossa hoitaa riippuvuuttaan, Hugo alkaa kiemurrella.

– Minun on vain otettava itseäni niskasta. Halusin tämän julkisuuteen auttaakseni itseäni. Uskon, että jos kaikki tietävät, se saattaa nostaa sortumiskynnystäni.

Lue lisää Hugon kamppailusta peliongelmansa kanssa torstaina ilmestyneestä Seiskasta!