fbq
Uutiset
16.09.2019 10:04
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
janita lukkarinen
Parantumattomasti syöpäsairaan Janita Lukkarisen synkkä hetki: "Rukoilen, että tulis jo se ikuinen pimeys"
Uutiset
16.09.2019 10:04
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

26-vuotias Janita Lukkarinen sai syyskuussa synkkiä uutisia. Lääkäri kertoi, ettei hänen imusolmukesyöpänsä ole parannettavissa. Janitan sisällä aktiivisesti kasvava kasvain osoittautui 4. tason nopeakasvuiseksi syöväksi. Syöpä leviää vääjäämättömästi.

Niiden odotettujen uutisten jälkeen mä katosin synkkyyteen. Mutta puristan edelleen lujaa ja pidän kiinni elämästä. Iltaisin saan kohtauksia, joissa tuntuu kuin pitäisi päästä ulos tästä kehosta, eikä happi kulje kunnolla, Janita kirjoittaa Instagramissa. 

Päivitys on pitkä ja synkkä. 

Mä otan Raamatun käteen ja rukoilen, että tää kaikki olis vaan pian ohi ja tulisi jo se ikuinen pimeys.

Janita kertoo ja myöntää, etteivät ajat ole kohdelleet häntä hyvin. Hän kokee pahimmaksi vastustajakseen itsensä.

Mä haluan taas uskaltaa rakastaa. Kannan mun rakkaimmat joka päivä mukanani, vaikka mä lähdinkin. Anna äiti anteeksi, että en kerennyt kertoa, mun oli vaan mentävä. Jätin kaiken ja lähdin pois, etten satuta mun rakkaimpia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hei ihanat! 💗 Multa on usein kysytty, onko mulla vielä koirat, kun sairastan ja moni on mun tilanteessa joutunut luopumaan lemmikeistään. . Tottakai mun karvaiset lapset on mulla ikuisesti! 🙏♥️ Otan eläimen aina sillä periaatteella, että se on mulla kehdosta hautaan, vaikka se vaatisi kuinka paljon. ♥️🐶🐶🐱 Pääsääntöisesti hoidan koirat tietenkin itse ja saankin niistä valtavasti voimaa! Goljatilla on todella iso hoivavietti mua ja Dinaa kohtaan. D&G:lle kuitenkin Mama on se tärkein maailmassa. 🙏♥️😊 D&G kulkee mun perässä kuin varjo kaikkialle, ja aina kun olen paremmassa kunnossa käydään päivittäin tunnin lenkeillä, kuten meidän normaali arjessa. 🙏♥️ Joudun tietenkin vähäisempien voimien takia käyttämään koirat yksitellen lenkillä ja onhan se muutenkin turvallisempaa, koska koirien yhteispaino ylittää mun painon ihan mukavasti. 🤭 . Sain "traumat", kun kerran ollessani molempien koirien kanssa yhtäaikaa lenkillä vieras koira alkoi haukkumaan Dinalle ja Goljatille. Mun yllätykseksi D&G reagoivat molemmat koiraan ja vetäsivät mut ojan läpi niin, että singahdin kuin märkä rätti perässä ja peruukki vaan tärähti takaraivolle mun juostessa ja kompuroidessa syvän ojan ja puskien läpi roikkuen hihnojen päissä kiinni. 😂😂 . #amerikanbulldog #ab #dog #purelove #babys #mylove #family #bestfriends

Henkilön Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

TAUSTAA: Janita Lukkarinen valmistautuu kuolemaansa - etsii lemmikeilleen uutta kotia somessa: "Suhteen tulee olla vakaa ja kotona kaikki hyvin"

Koirille koti

Viikko sitten, uuden diagnoosin saatuaan, Janita teki tunteikkaan päivityksen. Hän kertoi etsivänsä kotia kahdelle koiralleen. 

Sydän särkyen valitsen uuden, ainakin hetkellisen kodin mun lapsille, koska ajattelen mun lasten, enkä omaa etua. Itkua mä en vois estää, mutta rakkaus tää ikuisesti kestää. 

Janitalla on kaksi amerikanbulldoggia. 

- Mä luotan siihen tehtävään mieluusti pariskunnan, luonteikkaan ja jämerän. Suhteen tulee olla vakaa ja kotona kaikki hyvin. Lapset tarvitsevat selkeän linjan, jota kulkea ja vankan auktoriteetin. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »