fbq
Uutiset
11.09.2019 19:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
janita lukkarinen
Janita Lukkarinen valmistautuu kuolemaansa - etsii lemmikeilleen uutta kotia somessa: "Suhteen tulee olla vakaa ja kotona kaikki hyvin"
Uutiset
11.09.2019 19:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Vasta 26-vuotias Janita Lukkarinen sai maanantaina (9.9.) lohduttomia uutisia, kun lääkäri kertoi, ettei hänen imusolmukesyöpänsä ole parannettavissa. 

- Olen ihan sokissa. Kasvain kasvaa aktiivisesti sisälläni, eikä sille ole tehtävissä mitään, musertunut Janita kertoi Seiskalle. 

Lue koko haastattelu: Janita Lukkariselle sokkidiagnoosi! Syöpää ei voi parantaa: "Kasvain kasvaa aktiivisesti sisälläni"

Nyt Janita on aloittanut elämänsä päättymiseen liittyvät valmistelut. Hän kertoo Instagramissa etsivänsä uutta kotia kahdelle rakkaalle koiralleen, joihin hän viittaa lapsinaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hei ihanat! 💗 Multa on usein kysytty, onko mulla vielä koirat, kun sairastan ja moni on mun tilanteessa joutunut luopumaan lemmikeistään. . Tottakai mun karvaiset lapset on mulla ikuisesti! 🙏♥️ Otan eläimen aina sillä periaatteella, että se on mulla kehdosta hautaan, vaikka se vaatisi kuinka paljon. ♥️🐶🐶🐱 Pääsääntöisesti hoidan koirat tietenkin itse ja saankin niistä valtavasti voimaa! Goljatilla on todella iso hoivavietti mua ja Dinaa kohtaan. D&G:lle kuitenkin Mama on se tärkein maailmassa. 🙏♥️😊 D&G kulkee mun perässä kuin varjo kaikkialle, ja aina kun olen paremmassa kunnossa käydään päivittäin tunnin lenkeillä, kuten meidän normaali arjessa. 🙏♥️ Joudun tietenkin vähäisempien voimien takia käyttämään koirat yksitellen lenkillä ja onhan se muutenkin turvallisempaa, koska koirien yhteispaino ylittää mun painon ihan mukavasti. 🤭 . Sain "traumat", kun kerran ollessani molempien koirien kanssa yhtäaikaa lenkillä vieras koira alkoi haukkumaan Dinalle ja Goljatille. Mun yllätykseksi D&G reagoivat molemmat koiraan ja vetäsivät mut ojan läpi niin, että singahdin kuin märkä rätti perässä ja peruukki vaan tärähti takaraivolle mun juostessa ja kompuroidessa syvän ojan ja puskien läpi roikkuen hihnojen päissä kiinni. 😂😂 . #amerikanbulldog #ab #dog #purelove #babys #mylove #family #bestfriends

Henkilön Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

- Sydän särkyen valitsen uuden, ainakin hetkellisen kodin mun lapsille, koska ajattelen mun lasten, enkä omaa etua. Itkua mä en vois estää, mutta rakkaus tää ikuisesti kestää. 

Janitalla on kaksi amerikanbulldoggia. 

- Mä luotan siihen tehtävään mieluusti pariskunnan, luonteikkaan ja jämerän. Suhteen tulee olla vakaa ja kotona kaikki hyvin. Lapset tarvitsevat selkeän linjan, jota kulkea ja vankan auktoriteetin. 

Vain hetki ilmoituksen julkaisemisen jälkeen Janita julkaisi uuden videon, jossa hän kertoo saaneensa lukuisia hakemuksia koiriensa uusilta mahdollisilta huolehtijoilta. Päivityksessään Janita painottaa koirien omistajuuden säilyvän hänellä. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »