Sanna Suutari on sairaalahoidossa.

Paranoidinen skitsofrenia vei kohukaunotar Sanna Suutarin sairaalaan: Väärä lääkitys lihotti 20 kiloa – ”Pudotin puolessa vuodessa 25 kiloa”

21.01.2019 06:58

Kohukaunotar Sanna Suutari, 41, paljasti Seiskalle, että hänellä on diagnosoitu paranoidinen skitsofrenia ja hän on asunut vuosia sairaalassa.

Lue lisää: Kohukaunotar Sanna Suutarin pysäyttävä paljastus: ”Minulla on paranoidinen skitsofrenia” – asunut jo vuosia psykiatrisessa sairaalassa!

Sairaalahoidon aluksi Sanna lihoi ja turposi.

– Minulla oli väärä lääkitys, ja lihoin yli 20 kiloa. Se oli masentavaa. Lääke ei sopinut minulle muutenkaan, mutta nyt se on vaihdettu parempaan. Olen ollut tiukalla dieetillä ja pudottanut puolessa vuodessa 25 kiloa!

Hoikistunut olemus syntyi vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Tosin Sanna sanoo menneensä äärimmäisyyksiin: hän jätti aamu- ja iltapalat kokonaan pois.

– Ihannepainoni on 60 kiloa, ja sinne on enää kuutisen kiloa matkaa. Toivon, että tämän vuoden aikana pääsisin elämässäni eteenpäin. Haluaisin päästä tukiasuntoon asumaan.

Lue myös: Psykiatrisessa sairaalassa asuva kohukaunotar Sanna Suutari avautuu mielenterveysongelmistaan: Kuulen pahoja ja pelottavia ääniä!

Sanna kertoo käyneensä jo haastattelussa asuntoa varten. Tukiasunnot sijaitsevat Auroran sairaalan alueella, mutta niissä Sanna saisi asua kodinomaisesti omassa asunnossa. Tukiasunnon ajatuksena on olla ponnahduslauta omaan vuokrakotiin.

– Jonot tukiasuntoihin ovat valitettavan pitkät, enkä tiedä, milloin pääsen sinne.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!