Katso kuvat!
Markus Kuotesaho juhli aamuun asti.

Paparazzikuvat! Pinkki minihame ja uudet stay upit - romutransu Markus Kuotesaho juhli Kultainen Venla -jatkoilla aamuneljään!

26.01.2020 19:14

Suomen kuuluisimman transvestiitin, romukauppias Markus Kuotesahon, 50, Kultainen Venla -gaalailta venähti pikkutunneille asti. Tv-tähti poistui Finlandia-talolla järjestetyiltä jatkoilta viimeisten juhlavieraiden joukossa vasta aamuneljän aikoihin.

Lue lisää: Kuvat Seiskassa! Pinkkiin minihameeseen pukeutunut romutransu Markus Kuotesaho viihtyi Helsingin yössä – ”Käyttäydyin omasta mielestäni asiallisesti!”

Ostin stay upit

Markus oli yksi gaalan kuvatuimmista ja haastatelluimmista vieraista.

– Olin ihmeissäni, kun kaikki halusivat haastatella minua. Enhän minä ole mitään. En myöskään panostanut juhlatyyliini oikein mitenkään. Ostin kyllä uudet stay upit.

Seiska nosti Markuksen julkisuuteen jo vuonna 2014, kun hän kertoi Seiskalle transvestismistaan. Sen jälkeen hän on kuvannut tv-sarjaa Ylelle, ollut eduskuntavaaliehdokkaana ja saanut lähes 4 000 ääntä, ja nyt oli Kultainen Venla -ehdokkuuden vuoro.

Markus on pinkissä minimekossaan todellinen ilmestys.
Markus on pinkissä minimekossaan todellinen ilmestys.

 

Lue myös: Helsingin yössä juhlinut romutransu Markus Kuotesaho iloitsi Satu Silvon tapaamista – ”Reilu ja maanläheinen ihminen!”

Markus oli ehdolla vuoden esiintyjäksi, ja hänen vetämänsä Markus vastaan kansa -sarja oli tarjolla parhaaksi ohjelmaksi.

– Aluksi olin varma voitostamme, mutta sitten iski epävarmuus. Gaalassa kaikki tulivat kuitenkin juttelemaan ja kertomaan, kuinka innoissaan ovat sarjastani, ja olin jälleen varma, että voitto osuu kohdallamme.

Markus poistui Finlandia-talolta ohjelmansa työryhmän kanssa. – Tuli juhlittua, näyttävä mies totesi.
Markus poistui Finlandia-talolta ohjelmansa työryhmän kanssa. – Tuli juhlittua, näyttävä mies totesi.

 

Lue myös: Eduskuntaan pyrkinyt transvestiitti Markus Kuotesaho häkeltyi Kultainen Venla -gaalassa – tällainen hänen juhlatyylinsä on: "Ostin uudet stay upit!"

En osaa tanssia

Televisiotöiden tekeminen kiinnostaisi Markusta jatkossakin.

– Tällä hetkellä ei ole mitään tiedossa. En osaa tanssia, mutta olisihan se mielenkiintoista osallistua Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

– Selviytyjiin taidan olla liian vanha, Markus pohtii.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Atte Kajova ja Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!