Uutiset

Helsingin yössä juhlinut romutransu Markus Kuotesaho iloitsi Satu Silvon tapaamista – ”Reilu ja maanläheinen ihminen!”

25.01.2020 18:14

Suomen kuuluisimman transvestiitin, romukauppias Markus Kuotesahon, 50, Kultainen Venla -gaalailta venähti pikkutunneille asti. Tv-tähti poistui Finlandia-talolla järjestetyiltä jatkoilta viimeisten juhlavieraiden joukossa vasta aamuneljän aikoihin.

Lue lisää: Kuvat Seiskassa! Pinkkiin minihameeseen pukeutunut romutransu Markus Kuotesaho viihtyi Helsingin yössä – ”Käyttäydyin omasta mielestäni asiallisesti!”

Markus oli ehdolla vuoden esiintyjäksi, ja hänen vetämänsä Markus vastaan kansa -sarja oli tarjolla parhaaksi ohjelmaksi.

– Aluksi olin varma voitostamme, mutta sitten iski epävarmuus. Gaalassa kaikki tulivat kuitenkin juttelemaan ja kertomaan, kuinka innoissaan ovat sarjastani, ja olin jälleen varma, että voitto osuu kohdallamme.

– Suosioni näkyy siinä, että kaikki haluavat kuvia kanssani. Satu Silvokin tuli tervehtimään minua ihan pariin otteeseen. Hän on reilu ja maanläheinen ihminen. Minua jäi vähän harmittamaan, etten ennättänyt illan aikana juttelemaan Pepe Willbergin kanssa.

Kannustajat saivat Markuksen innostumaan voittomahdollisuuksistaan. – Kyllä minua vitutti, ettei voittoa lopulta tullut!
Kannustajat saivat Markuksen innostumaan voittomahdollisuuksistaan. – Kyllä minua vitutti, ettei voittoa lopulta tullut!

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!