fbq
Uutiset
03.09.2019 07:47
Teksti: Petri Voutilainen & Pauli Poutanen|Kuvat: Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Tiina ja Tape
Paparazzi iski! Tänne Tape Valkonen pakeni erokriisiä: Viron luksuslukaali vaihtui kerrostalokämppään Vantaan lähiössä – kuvat!
Uutiset
03.09.2019 07:47
Teksti: Petri Voutilainen & Pauli Poutanen|Kuvat: Pasi Murto ja Seiskan arkisto

Kuten Seiska viime viikolla uutisoi, aviokriisiä läpikäyvät kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä, 57, ja hänen aviomiehensä, kehonrakentajana tunnettu Tapani "Tape" Valkonen, 58, ovat muuttaneet erilleen.

Seiskan saaman tiedon mukaan Tape muutti heinäkuussa pois pariskunnan yhteisestä Viron-kodista ja asuu nyt kaksiossa Vantaalla.

Vantaan-kämppä lienee kuitenkin Tapelle vain tilapäinen majapaikka, sillä asunto on myynnissä.

Lue lisää: Tiina Jylhän raju erokriisi: Tape Valkonen jätti yhteisen kodin ja muutti toiseen maahan!

Muuton myötä Tapen elämä tallinnalaisessa ökylukaalissa vaihtui kerrostalokotiin Vantaalla.
Muuton myötä Tapen elämä tallinnalaisessa ökylukaalissa vaihtui kerrostalokotiin Vantaalla.

– Luksuslukaalissa asuminen on vaihtunut lähiöelämään. Kerrostalon kahdeksannesta kerroksessa sijaitsevassa asunnossa on 59 neliötä, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan paparazzi bongasi Tapen sunnuntaina Vantaalta uuden kotinsa lähistöltä. Tape hyppäsi Viron rekkareissa olevaan autoonsa ja jatkoi matkaansa.

Lue lisää: Aviokriisiä käyvä Tiina Jylhä kommentoi asumuseroa Tape Valkosesta – ”Työ pitää pääni kasassa!”

Tape vaikutti levolliselta aviokriisistään huolimatta, kun paparazzi löysi hänet Vantaalta.
Tape vaikutti levolliselta aviokriisistään huolimatta, kun paparazzi löysi hänet Vantaalta.

Vuoden salasuhde

Seiska paljasti vuosi sitten Tapen jääneen Tiinalle kiinni vuoden kestäneestä salasuhteesta. Vuosia Virossa asunut Tape on säännöllisesti matkustanut Tallinnasta Suomeen ja Helsinkiin.

Seiskan tietojen mukaan Helsingin-matkat ovat usein olleet peitetarina reissun todellisille syille. Tosiasiassa lihaskimppu matkusti lukuisia kertoja Lappeenrantaan, missä hän majoittui lappeenrantalaisen 59-vuotiaan naisen luona.

Lue lisää: Tiina Jylhän ja Tape Valkosen asumuseron taustalla raju kolmiodraama: Tapella salasuhde Lappeenrannassa!

Molemmille syyte törkeästä dopingrikoksesta

Tape ja Tiina joutuvat Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytteeseen törkeästä dopingrikoksesta. Jutussa on kaikkiaan 17 vastaajaa.

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltävä dopingjuttu ei ole sama, josta Seiska uutisoi kesällä 2018. Viime kesän kohussa oli kyse Tullin epäilystä, jonka mukaan Tape olisi syyllistynyt törkeään dopingrikokseen levittämällä dopingaineita Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella satojen käyttöannosten verran.

Lue myös: Tiina Jylhälle syyte törkeästä dopingrikoksesta!

Tiina vapautettiin epäilyistä vuoden 2018 tapauksen osalta näytön vähäisyyden takia. Vähimmäisrangaistus törkeästä dopingrikoksesta on neljä kuukautta ja maksimi neljä vuotta vankeutta.