Tiina Jylhälle syyte törkeästä dopingrikoksesta!

Uutiset | 17.06.2019 11:20

Tosi-tv -ohjelmista tuttu pariskunta, Tape Valkonen ja Tiina Jylhä, joutuu Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytteisiin törkeästä dopingrikoksesta. Jutussa on kaikkiaan 17 vastaajaa.

Syyttäjän rangaistusvaatimukset eivät ole vielä tiedossa, kuten ei käräjäoikeuden käsittelypäiväkään. Jutun esitutkinta on valmistunut keväällä 2017. 

Iltalehden tietojen mukaan Tape oli tämän kyseisen rikosepäilyn takia vangittuna keväällä 2016.

Tuomio törkeästä dopingrikoksesta tietäisi vankeutta. Vähimmäisrangaistus on neljä kuukautta ja maksimi neljä vuotta vankeutta. 

Kuvakaappaus käräjäoikeuden listalta. Seiska ei julkaise kaikkien vastaajien nimiä, sillä he eivät ole julkisuuden henkilöitä.

juttu tape

Toinen rikosjuttu

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltävä dopingjuttu ei ole sama, mistä Seiska ja myös muut mediat uutisoivat kesällä 2018. Viime kesän kohussa oli kyse Tullin epäilystä, jonka mukaan Tape olisi syyllistynyt törkeään dopingrikokseen levittämällä dopingaineita Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella satojen käyttöannosten verran. 

Tiina Jylhän Tape-mies ja hänen salarakkaansa vangittiin samaan aikaan - poliisi löysi naisen kotoa huumausainetta!

Kolme kuukautta tutkintavankeudessa ollut Tape Valkonen: En pelkää vankilaan joutumista!

Aluksi viranomaiset epäilivät Tiina Jylhää myös viime kesänä uutisoidun jutun tiimoilta, mutta Salpausselän syyttäjänvirasto hylkäsi Tiinaa koskevan syytteen näytön vähäisyyden vuoksi.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!