Katso kuvat!
Sanni ja Yasmine Yamajako bongattiin Ruisrockissa.

Paparazzi iski! Poppari Sanni ja Cheekin hittibiisistä tuttu laulajakaunotar Yasmine kaulailivat ja koskettelivat toisiaan festareilla – kuvat!

Uutiset | 17.07.2018 07:54

Poppari Sanni esiintyi toissa perjantaina Ruisrockissa. Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva laulaja ilmaantui festarialueelle uudestaan sunnuntaina, jolloin hänen seurana viihtyi tummakutrinen näyttelijä-laulaja Yasmine Yamajako, 27.

Lue myös: Syypää hymyyn?! Poptähti Sanni ja Cheekin hittibiisin laulaja Yasmine halailivat hellästi!

Kaksikko herätti Niitty-lavan vip-alueella huomiota, kun he intoutuivat Alman keikkaa katsoessaan helliin halauksiin ja kaulailemaan toisiaan.
Yasmine antoi kätensä hiipiä Sannin selkään, kun tämä keskittyi tiirailemaan lavan suuntaan.

Sanni ja Yasmine seurasivat Alman keikkaa toisiinsa kietoutuneina. Halailun ja keikan katselemisen lomassa Sanni kostutti kurkkuaan viinillä.
Sanni ja Yasmine seurasivat Alman keikkaa toisiinsa kietoutuneina. Halailun ja keikan katselemisen lomassa Sanni kostutti kurkkuaan viinillä.

Lue myös: Sanni ja Eveliina yhdessä ulkomaille - paparazzikuva!

Ei Evelinaa, faneja kyllä

Sannin läheiseksi ystäväksi tiedetyllä Evelinalla eli Eveliinaa Tammenlaaksolla, 23, oli aiemmin sunnuntaina keikka Ruisrockissa. Eveliinaa ei kuitenkaan Sannin seurassa näkynyt.

Sannin ja Eveliinan läheiset välit nousivat otsikoihin kesällä 2016, kun Seiska yhytti laulajat lemmenlomalta Ródokselta. Reiluun vuoteen paria ei ole enää bongattu yhdessä, eikä kaksikon suhteen tilasta ole täyttä varmuutta. Lieneekin mahdollista, että pari on musiikkikiireistään johtuen ajautunut kaikessa hiljaisuudessa eri teille.

Sanni otti Ruisrockin päätöspäivästä ilon irti Yasminen seurassa.
Sanni otti Ruisrockin päätöspäivästä ilon irti Yasminen seurassa.

Lue myös: Sannin ja Eveliinan katutyyli: vilkkuvia nännejä ja tiukkoja housuja – kuvat!

Sanni ja Yasmine eivät nauttineet festareista vain vip-alueella, vaan he kävivät kuuntelemassa myös muiden lavojen antia.

Matkanteko yleisön joukossa tosin tuotti popparille ongelmia, kun innokkaat yhteiskuvan pyytäjät pysäyttivät hiuksistaan helposti tunnistettavan Sannin etenemisen tuon tuosta.

Herkkä halaushetki vapautti kaksikon riemulliseen nauruun.
Herkkä halaushetki vapautti kaksikon riemulliseen nauruun.

Lue myös: Sannin ja Voice-kaunottaren hellä hetki - paparazzikuvat!

Sanni esikuvana

Yasmine ponnahti julkisuuteen vuonna 2012, kun hän vieraili Cheekin Syypää sun hymyyn -hittikappaleella. Afrikkalaisia sukujuuria omaava laulaja on aikoinaan tunnustanut pitävänsä Sannia yhtenä esikuvanaan.

– Sellaisia suunnannäyttäjiä on ollut ja niiden jalanjäljissä menen. Esimerkiksi Kasmir ja Sanni ovat tehneet tosi makeita juttuja, Yasmine mainitsi Yle X:n haastattelussa vuonna 2014.

Yasminen täti on laulaja Laura Voutilainen.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Juhamatti Nieminen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!