Uutiset

Panu-tyttönä kohujulkkikseksi noussut Anne Marie Ellin-Laitinen kohtasi Asko-rakkaansa laivalla – ”Se on se, jolla on ne isot daisarit!”

07.06.2020 21:04

Vuonna 1993 Anne Marie Ellin-Laitinen oli tuttu koko Suomen kansalle. Kaunis vaaleaverikkö poseerasi maalifirma Teknoksen mainoksissa hymyillen antavassa uimapuvussa ja pienissä farkkusortseissa sudin ja Panu-maalipurkin kanssa.

Lue myös: Anne Marie Ellin-Laitinen kohautti 90-luvulla povekkaana Panu-tyttönä – markkinatuomioistuin kielsi mainoksen: ”Oli lattarintaisten naisten kosto!”

Oma rakas Panu-poika

Vaikka Panu-tytön rooli oli Anne Marielle hetken aikaa painolasti, hän on roolistaan nykyisin ylpeä. Niin on myös Anne Marien aviomies, Asko Laitinen, 59.

Jo 20 vuotta yhtä pitänyt pariskunta tapasi aikoinaan laivalla, kun Panu-tyttö vielä tunnistettiin lähes kaikkialla. Mutta Askopa ei tunnistanut, sillä hän ei juurikaan katsonut televisiota, vaan teki pitkää päivää asentajana graafisella alalla.

Askon mukaan vaimon rinnoista vitsaillaan heillä kotona useinkin, vaikka aiheesta ei muuten keskusteltaisikaan.
Askon mukaan vaimon rinnoista vitsaillaan heillä kotona useinkin, vaikka aiheesta ei muuten keskusteltaisikaan.

 

Lue myös: Anne Marie Ellin-Laitinen valloitti Suomea povekkaana Panu-tyttönä – kohutuista mainoskuvista syntyi vuosien oikeusriita!

– Toisilla treffeillä Anne Marie kysyi, enkö minä todellakaan tiedä, että hän on se Panu-tyttö.

– Asko oli ihan, että hei, se on se, jolla on ne isot daisarit, Anne Marie nauraa.

– Minua alettiin kutsua kylällä sitten Panu-pojaksi, ja se lempinimi pysyi muuten pitkään. Ei sen parempaa titteliä miehellä olekaan, kuin Panu-tytön mies.

 

 

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!