Pantse Syrjän syytteet ex-vaimon pahoinpitelystä nurin hovioikeudessa: "Champagne odottaa kylmässä, tänään juhlitaan!"

Uutiset | 25.09.2020 17:40

Eppu Normaali -yhtyeen kitaristi-säveltäjä Mikko "Pantse" Syrjän, 62, saamat pahoinpitelysyytteet ovat menneet nurin Turun hovioikeudessa.

Sitä hetkeä Pantsen kotona Ylöjärvellä oli odotettu. Samppanjat olivat jäissä.

- Nyt juhlitaan, ilmoitti Pantsen Elina-vaimo Facebookissa, ja hänen seinänsä täyttyi onnitteluista.  

Pantse Syrjää syytettiin kolmesta ex-vaimoonsa Kirsi-Kaisa Sinisaloon kohdistuneesta pahoinpitelystä. Käräjäoikeudessa yksi syyte meni nurin. Kaksi syytettä päätyi hovioikeuden puntaroitavaksi, ja hovissa nekin hylättiin. Luonnollisesti myös Pantsen käräjillä saama 60 päivän ehdollinen vankeustuomio meni kumoon.

Pantse Syrjän mukaan syytteet pahoinpitelyistä saivat alkunsa siitä, kun hän ilmoitti silloiselle vaimolleen Kirsi-Kaisa Sinisalolle aikeistaan hakea avioeroa. Kirsi-Kaisa olisi halunnut jatkaa liittoa. Tästä kertovat hänen Pantselle lähettämänsä lemmekkäät viestit oikeusasiakirjojen mukaan.

Lue lisää: Tästä jutussa oli kyse

Kirsi-Kaisan mukaan Pantse aiheutti hänelle vammoja muun muassa kädestä vääntämällä. Hovissa todistajana kuullun ortopedin mukaan käsivamma on syntynyt pikemminkin kaatumisen seurauksena kuin vääntämällä. Lääkäri todisti, ettei hän ole urallaan nähnyt tuollaista murtumaa, joka olisi syntynyt kädestä vääntämällä.

Pantsen puolustus vetosi muun muassa siihen, että asianomistaja Kirsi-Kaisa Sinisalo on näyttelijä, ja alan ammattilaisena hän puolustuksen mukaan dramatisoi tapahtumia – vaikka mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Pantsen perheelle hovioikeuden päätös oli helpotus monen vuoden piinan jälkeen.

-Tuo champagne odottaa kylmässä, tänään juhlitaan, iloitsi Pantsen nykyinen vaimo Elina Syrjä Facebookissa. Hänen sivulleen tuli sadoittain onnitteluja ja kommentteja.

Lue myös: Eppu Normaalin Pantse Syrjä meni salaa naimisiin! Vaimo on kitaristikollegan exä!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!