fbq
Uutiset
16.02.2019 13:39
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Timo Korhonen ja All Over Press
Jani Toivola teki huonot asuntokaupat.
Paniikkiratkaisu?! Jani Toivola teki historiallisen huonot asuntokaupat – katso kuva talosta!
Uutiset
16.02.2019 13:39
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Timo Korhonen ja All Over Press

Seiska kertoi aikaisemmin tällä viikolla, että Vihreiden kohukansanedustaja Jani Toivola, 41, on sanut myytyä Riihimäellä sijaitsevan asuntonsa, jossa hän virallisesti asui. Todellisuudessa Helsingissä asunut Jani sai järjestelynsä takia korotettua kulukorvausta eduskunnasta.

Lue myös: Tässä on Jani Toivolan kohuttu Helsingin-koti: kaksi kerrosta ja 155 neliötä – kuvat!

Seiskan selvityksen mukaan Jani on nyt luopunut kohutusta Riihimäen-asunnostaan hurjalla tappiolla. Hän myi asunnon tammikuussa noin 77 500 eurolla. Koska kaupat tehtiin välittäjän avulla, summasta lähtee vielä välityspalkkio.

Seiskan tietojen mukaan Jani pulitti asunnosta vuonna 2016 noin 120 000 euroa, joten hän teki jopa yli 40 000 euron tappion.

Jani nähtiin pari viikkoa sitten muuttamassa tavaroitaan ulos Riihimäen-asunnosta.
Jani nähtiin pari viikkoa sitten muuttamassa tavaroitaan ulos Riihimäen-asunnosta.

Lue myös: Jani Toivola myi kohutun asuntonsa – kansanedustajalle 40 000 euron jättitappio!

Paniikkiratkaisu?

Vaikka asuntojen hinnat Riihimäellä ovat muutenkin laskeneet, Jani teki erityisen huonot kaupat, peräti taloyhtiönsä historian surkeimmat. Kansanedustaja myi asuntonsa yli 15 000 euroa halvemmalla kuin joulukuussa myyty samankokoinen asunto. Vielä elokuussa vastaava asunto myytiin yli 20 000 euroa kalliimmalla.

Lue myös: Nämä kuvat paljastavat, miksi Jani Toivolan 22 000 euron taksisuhailut tulivat yllätyksenä!

Taloyhtiön kaikissa toteutuneissa kaupoissa neliöhinta on ollut yli 1 100 euroa, hyväkuntoisissa jopa yli 1 800 euroa. Janin asunto oli hyväkuntoinen, mutta silti toteutunut neliöhinta oli vain 902 euroa!

Seiskan lähteiden mukaan Jani on ollut asuntonsa suhteen kurjassa tilanteessa. Hän yritti myydä asuntoa vuosikausia tuloksetta, joten tammikuun erikoinen kauppa vaikuttaa olleen jonkin sortin paniikkiratkaisu.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!