Uutiset
Katso kuvat!

Paljastavat kuvat Sara Siepin salatreffeistä Linnanmäellä – tiiviisti yhdessä mysteerimiehen kanssa! Kuka on tämä Saran pakaroita hiplannut hupparikomistus?

26.08.2019 06:24

Juontaja ja somepersoona Sara Sieppi on ollut Suomen tavoitelluimpia sinkkukaunottaria viime syyskuusta lähtien. Tuolloin hänen ja juontaja-muusikko Roope Salmisen kolmivuotinen parisuhde tuli tiensä päähän. Pariskunta asui avoliitossa vuosina 2016–2018 Helsingin Kalliossa.

Eron jälkeen useampi poikamies olisi palanut halusta päästä Saran kanssa treffeille, mutta entisen Miss Suomen suhde-elämästä ja mahdollisista poikaystäväehdokkaista on tihkunut hyvin niukasti tietoa - viime viikkoon asti.

Torstaina ilmestynyt Seiska nimittäin paljasti, että ainakin eräs tummatukkainen komistus on nyt päässyt deittailemaan kahdeksan vuoden takaista Miss Suomea. Linnanmäen huvipuistossa monet huvittelijat hieraisivat näet silmiään toissa keskiviikkona, kun Sara saapui sinne harmaaseen huppariin ja mustaan lippikseen sonnustautuneen miehen kanssa.

– Kesti hetken tajuta, että kävelimme sisään Lintsin portista Saran kannoilla. Hänellä oli päässään mustat aurinkolasit ja seuranaan mies, jota emme tunnistaneet, Seiskalle kerrotaan.

– Hetken he siinä katselivat laitteita, kunnes marssivat perässämme lipunmyyntipisteelle. He asioivat hymyillen viereisellä lippuluukulla, ja sellainen vaikutelma jäi, että tämä mies maksoi kummallekin rannekkeet.

Silminnäkijän mukaan tuntematon komistus ei antanut Saran maksaa kassalla, vaan tarjosi tälle liput.
Silminnäkijän mukaan tuntematon komistus ei antanut Saran maksaa kassalla, vaan tarjosi tälle liput.

Koskettelu yksipuolista

Silminnäkijähavaintojen mukaan pitkätukkainen mies ja Sara viettivät huvipuistossa aikaa hyvinkin tiiviissä tunnelmissa.

– Näimme, miten mies alkoi hellästi kosketella Saraa. Ei mitenkään härskisti, vaan sillä tavalla lempeästi. Hän kosketteli vähän Saran takapuolta ja hiplasi tämän pakaroita, silminnäkijä kertoo.

– Miestä nauratti kovasti, ja Sarakin oli hyväntuulinen. Koskettelu oli kuitenkin aivan yksipuolista, Sara ei vahingossakaan tehnyt moista.

Oliko kyseessä ensitreffit vai vakavampi sutina? Siihen todistaja ei osaa ottaa kantaa.

– He kuitenkin viihtyivät yhdessä tiiviissäkin tunnelmissa. Erityisesti jäi mieleen, miten iloiselta Sara vaikutti.

Mies ja missi kävivät ilmeisesti useissakin laitteissa, kun ostivat kertalippujen sijaan rannekkeet.
Mies ja missi kävivät ilmeisesti useissakin laitteissa, kun ostivat kertalippujen sijaan rannekkeet.

 

Kuka könsikäs on?

Saran seuralaisen henkilöllisyys on yhä mysteeri. Seiskalle häntä kuvaillaan Saraa pidemmäksi ja toisaalta jollakin lailla missikaunottaren ex-poikaystävää Roope Salmista muistuttavaksi.

– Roope hän ei siis missään tapauksessa ollut, mutta hieman saman näköinen. Mies oli Roopea harteikkaampi, ja hänellä näkyi olevan parransänkeäkin. Ehkä hän on joku lätkänpelaaja?

Vain se on varmaa, että Sara ja mysteerimies poistuivat Linnanmäeltä pimenevään iltaan yhdessä. Sara oli myös avannut hiuksensa ja vaikutti näköhavaintojen perusteella "vapautuneelta."

Myöhemmin Sara oli avannut hiuksensa, ja kaksikko harppoi kohti uloskäyntiä.
Myöhemmin Sara oli avannut hiuksensa, ja kaksikko harppoi kohti uloskäyntiä.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan lukija & Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!