Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Sara Sieppi

Pitkätukkainen hupparimies hiplasi Sara Siepin pakaroita Linnanmäellä – silminnäkijältä tyhjentäviä havaintoja Saran salatreffeistä: ”Kosketteli hellästi!”

Viime viikon keskiviikkona Helsingin Linnanmäen vieraat hieraisivat silmiään, kun yksi maan tunnetuimmista julkkiskaunottarista päätti hieman hurvitella. Kyseessä oli entinen Miss Suomi, juontaja ja seomepersoona Sara Sieppi – eikä hän suinkaan saapunut yksin huvipuistoon.

– Kesti hetken tajuta, että kävelimme sisään Lintsin portista Saran kannoilla. Hänellä oli päässään mustat aurinkolasit ja seuranaan mies, jota emme tunnistaneet, Seiskalle kerrotaan.

Lue lisää: Nyt jysähti! Sara Sieppi treffailee komeaa, pitkätukkaista hupparimiestä – kuvat Seiskassa!

– Hetken he siinä katselivat laitteita, kunnes marssivat perässämme lipunmyyntipisteelle. He asioivat hymyillen viereisellä lippuluukulla ja sellainen vaikutelma jäi, että tämä mies maksoi kummallekin rannekkeet.

"Kosketteli hellästi"

Herrasmiehen elkeet lippukassalla eivät kuitenkaan olleet seikka, joka kiinnitti eniten huomiota komistuksen käytöksessä.

– Näimme, miten mies alkoi hellästi kosketella Saraa. Ei mitenkään härskisti, vaan sillä tavalla lempeästi. Hän kosketteli vähän Saran takapuolta ja hiplasi tämän pakaroita.

– Miestä nauratti kovasti, ja Sarakin oli hyväntuulinen. Koskettelu oli kuitenkin aivan yksipuolista, Sara ei vahingossakaan tehnyt moista, Seiskalle korostetaan.

KATSO KUVAT SARAN JA MYSTEERIMIEHEN SALATREFFEISTÄ SEISKA KLUBISTA TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tiiviit tunnelmat

Sarasta ja tuntemattomasta miehestä nähtiin sen jälkeen vielä vilauksia siellä täällä huvipuistossa.

– Ainakin Tulireki-vuoristorataan he näyttivät jonottavan. Sara ja mies pitivät matalaa profiilia ikään kuin vältellen ylimääräistä huomiota, silminnäkijä kertoo.

Oliko kyseessä ensitreffit vai vakavampi sutina? Siihen todistaja ei osaa ottaa kantaa.

– He kuitenkin viihtyivät yhdessä tiiviissäkin tunnelmissa. Erityisesti jäi mieleen, miten iloiselta Sara vaikutti.

Lue lisää: Sara Sieppi treffeillä hupparikomistuksen kanssa Linnanmäellä - Seiska tavoitti Saran: rakkausuteluihin hyväntuulinen huikkaus!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!