Katso videot!

Paljastava video julki! Pekka Haavisto törttöili liikenteessä – kohuministeri teki kolme rikettä minuutissa!

Uutiset | 30.12.2020 13:04

Seiskan paparazzi körötteli ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) Mitsubishin perässä joulun alla Helsingissä. Perjantaina 18.12. paparazzi havaitsi, ettei ulkoministerin liikennekäyttäytyminen ole kovinkaan vakuuttavaa, sillä hän rikkoi tieliikennelakia peräti kolme kertaa minuutin sisällä!

Lue myös: Pekka Haaviston Antonio-puoliso jätti Suomen – kohuministeri jäi yksin!

1. Ensin Pekka rikkoi lakia, kun hän kääntyi Kirkkokadulta Mariankadulle. Risteyksessä nainen oli jo suojatiellä, mutta Pekka kaasutteli naisen nenän edestä pysähtymättä.

Pekka Haavisto

2. Reilun sadan metrin päässä edellisestä oli punainen pakettiauto pysäköitynä aivan suojatie eteen, mutta Pekka ei pysähtynyt vaan ajoi ohi. Hän hiljensi hieman vauhtiaan, mutta se ei tee tekoa lievemmäksi, sillä tieliikennelaki on ehdoton. Vastaavasta teosta saa helposti 10 päiväsakkoa, eli jos poliisi olisi nähnyt tempun, olisi ministeri saanut noin 700 euron sakot.

Pekka Haavisto

3. Vain hetkeä myöhemmin Pekka pysähtyi autollaan valtioneuvoston kupeeseen Aleksanterinkadulle, vaikka paikalla on pysähtyminen kielletty -liikennemerkki.

Pekka Haavisto

Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Julkkisjuristi Heikki Lampela esittelee harrastuksensa: Ei urheilusuoritus, vaan henkinen kokemus – katso video!

Katso video!

Hävyttömän kallis harrastus! Julkkisjuristi Heikki Lampela törsää sähköpotkulautailuun vähintään 1200€ joka kuukausi - tämä video sinun on nähtävä!

Katso video!

Nuukuus pelasti huutokauppakeisarin! Nollatuloilla elävät Aki ja Heli Palsanmäki: Eläkehaaveet kaatuivat

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!