fbq
Uutiset
11.12.2017 09:27
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Timo Korhonen
Hugo Järv vei vanhemmiltaan rahaa.
Pahasta peliriippuvuudesta kärsivä tosi-tv-tähti Hugo Järv, 20, siirsi luvatta vanhempiensa rahaa pelitileille: Pelasin heidän rahojaan kymmeniätuhansia euroja!
Uutiset
11.12.2017 09:27
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Timo Korhonen

Viime viikon Seiska kertoi Paratiisihotelli-tähti Hugo Järvin, 20, kamppailusta peliongelmansa kanssa. Hugo on ehtinyt hävitä uhkapeleissä jo reilusti yli 200 000 euroa.

Lue lisää: Paratiisihotelli-tähti Hugo Järv, 20, tuhoaa elämäänsä peliriippuvuudella: Olen hävinnyt uhkapeleihin yli 200 000 euroa!

Matka pohjalle alkoi täysi-ikäisenä, kun hän pystyi perustamaan omat pelitilit ja käymään kasinoilla.

– Jo ennen kuin täytin 18, aloin siirtää luvatta vanhempieni rahaa pelitileille. Ihan sama paljonko rahaa tuli, kaikki meni. Pelasin heidän rahojaan jopa kymmeniätuhansia. Se hävettää yhä.

Vanhemmat eivät aluksi tajunneet ongelmaa eivätkä osanneet auttaa.

– He eivät ymmärtäneet, että se on addiktio. He olivat toki vihaisia, mutta sain aina anteeksi, eikä minua rankaistu. Siksi kierre varmaan jatkuikin.

Eli hapankorpulla

Kun Hugon vanhemmat muuttivat Turkkiin, 17-vuotias poika jäi asumaan yksin Suomeen.

– Elämäni kustannettiin, mutta kukaan ei ollut laittamassa ruokaa. Saatoin saada päivässä 50 euroa ruokarahaa, mutta pelasin joka sentin. Elin päiviä pelkällä hapankorpulla. Tavallaan ymmärsin ongelmani, mutta ajatus muuttui heti, kun sain rahaa käsiini. Olen eri ihminen, kun pelaan. Kuin piru saisi vallan.

Riippuvuus tuhosi Hugon kaveri- ja parisuhteita. Hänet potkittiin ammattikoulusta, koska illalla hävityistä rahoista seurasi aamuisin hirveä masennus, jonka takia koulussa ei jaksanut käydä. Pahimpina hetkinä hän hävisi kymmeniätuhansia yhden peli-illan aikana.