fbq
Uutiset
12.12.2019 13:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen & Atte Kajova
Sanna Marin pakeni Seiskan toimittajaa.
Outo välikohtaus Presidentinlinnassa - Seiskan toimittajan kommentti pääministeri Sanna Marinista: Miksi luikit karkuun?
Uutiset
12.12.2019 13:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen & Atte Kajova

Sanna Marin on paitsi Suomen historian, myös koko maailman nuorin virassa oleva pääministeri. Se on valtava, hatunnoston arvoinen saavutus.

Ennen historiallista nimitystään Sanna sanoi, ettei aio vältellä vastuuta. Seiskaa hän on kuitenkin toistuvasti väistellyt. Syyskuun alussa olin herrasmiehenä vastassa, kun silloinen liikenne- ja viestintäministeri saapui kesälomien jälkeen takaisin sorvin ääreen eduskuntaan.

Kättelyiden jälkeen Sannan hymy kuitenkin hyytyi, kun hän kuuli edustamani lehden nimen. Sitten hän kipitti karkuun portaita pitkin, vaikka olisin vain ojentanut poliitikolle Seiskan hyvällä huumorilla täytetyn syyskassin.

Lue myös: Nyt loppui taksiralli! Seiskalta ratkaisu eduskunnan valtavaan hiilijalanjälkeen – kansanedustajien yllätysreaktio: poliitikot eivät kuunnelleet, ministeri pötki pakoon

Silloinen liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin tapasi Seiskan toimittajan Eetu Ampujan syyskuussa Eduskuntatalon edustalla.
Silloinen liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin tapasi Seiskan toimittaja Eetu Ampujan syyskuussa Eduskuntatalon edustalla.

Välikohtaus Linnassa

Viime perjantaina (6.12.) itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla Presidentinlinnassa nähtiin vieläkin erikoisempi välikohtaus. Kysyessäni, miltä Linnan juhlat tuntuvat kiivaan syksyn jälkeen, kivikasvoinen Sanna kumartui tuijottamaan kaulassa roikkunutta pressikorttiani, kääntyi sitten ympäri ja käveli pois sanaakaan sanomatta.

Lue myös: Onko hänessä pääministeriainesta? Sanna Marin säikähti Seiskan toimittajaa Linnassa - luikki karkuun sanomatta mitään!

Käytös herätti hämmästystä toimittajien keskuudessa, oltiinhan sentään Linnan juhlissa. Varsinkin, kun kysymykseni oli täysin asiallinen – aivan kuten asiani aiemmin eduskuntatalon portailla. Joten miksi pakenet, Sanna? Ei meitä tarvitse pelätä.

Lue lisää Sanna Marinista, Linnan juhlista ja Linnan jatkoista tuoreimmasta Seiskasta!

Seiska Linnassa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »