fbqOnko hänessä pääministeriainesta? Sanna Marin säikähti Seiskan toimittajaa Linnassa - luikki karkuun sanomatta mitään! | Seiska
Sanna Marin

Onko hänessä pääministeriainesta? Sanna Marin säikähti Seiskan toimittajaa Linnassa - luikki karkuun sanomatta mitään!

Uutiset | 06.12.2019 22:48

Suomen pääministeriksi todennäköisesti nouseva SDP:n Sanna Marin ei ole kovin taitava mediapoliitikko. Seiskan toimittaja Eetu Ampuja raportoi Linnan juhlista, että Sanna torjui osan tiedotusvälineiden kommenttipyynnöistä tylysti!

- Suorastaan hävytöntä käytöstä. Menin rec päällä jututtamaan Sannaa, kun hän oli tekemässä toimittajien kanssa haastatteluita. Yritin kysyä häneltä omaa kysymystäni, mutta Sanna jäi tuijottamaan pitkäksi aikaa pressiläpyskää ja lähti minua karkuun!

Eetu jatkaa, että Sannan käytös tyrmistytti myös muita toimittajia. 

- Viereeni jäi toisen aikakauslehden toimittaja, eikä hänkään saanut kommenttia. Todella epäkohteliasta käytöstä. Ihan vaan Sanna tuijotti, että mistä mediasta minä olen, ja käveli pois. 

Seiskan toimitus yhtyy toimittajan harmiin, sillä pääministeriehdokkaan tulisi kohdella kaikkia kommentin pyytäjiä tasapuolisesti, etenkin itsenäisyyspäivänä. Linnan juhlissa toimittajat noudattavat juhlaetikettiä, eli kaikkein kiperimmät kysymykset on tapana jättää seuraavaan haastatteluun.

Sanna
Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!