fbq
Uutiset
25.06.2019 10:00
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus
Martina ja Esko
Onko tässä jokaisen naisen unelmien ex-mies? Esko Eerikäinen auttoi "ex-rouvaansa" Martina Aitolehteä hädässä!
Uutiset
25.06.2019 10:00
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus

Radiojuontaja Esko Eerikäistä voisi kutsua jokaisen naisen unelmien ex-mieheksi.

Hän on nimittäin edelleenkin vahvasti mukana ex-vaimonsa Martina Aitolehden elämässä, vaikka he erosivatkin jo vuonna 2011.

Yksi asia, joka pariskuntaa myös vahvasti yhdistää on heidän yhteinen tytär Victoria

 Martina on kihloissa liikemies Stefan Thermanin kanssa ja heillä on yhteinen lapsi Isabella. Esko on kertonut olevansa todella hyvissä väleissä myös Stefanin kanssa. 

Lue myös: Kadehdittavan hyvät välit! Martina Aitolehden ex-mies Esko Eerikäinen vietti viikonlopun Hangossa Thermanien tiluksilla! "Kiitos vieraanvaraisuudesta"

Hyvät välit 

Esko julkaisi eilen maanantaina Instagram-tilin Stories-osioon videoita, joissa hän kertoo lähtevänsä käymään Hangossa. Martina ja Stefan omistavat sieltä asunnon. 

- Piti tulla hakemaan ex-rouvaa kyytiin, kun se ei pysty ajamaan autoa, kun sen jalat meni Triathlonissa, Esko kertoo videolla.

Esko julkaisi samana päivänä myös kuvan Instagram Feediin, jossa poseeraa hänen tyttärensä Victoria siskonsa Isabellan kanssa. 

- Familia, Esko kirjoittaa kuvaan. 

Eskon seuraajat ylistävät ex-pariskunnan hyviä välejä.

Ai vitsi miten upeeta seurata miten te ootte kaikki vanhempia ja luottoaikuisia näille tytöille, seuraaja kirjoittaa Eskon kuvaan. 

Martina on kommentoinut kuvaa sydänhymiöillä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familia 💙 #sisters#kesä2019

A post shared by Esko Eerikäinen (@eerikainenesko) on

Paremmin kuin ennen

Esko kommentoi Seiskan Pinnan alla-podcastissa viime vuoden lopulla, että heidän riitaista erostaan huolimatta pariskunnan välit ovat nykyisin erittäin hyvät. 

- Olemme varmaan paremmissa väleissä nyt kuin avioliittomme aikana. Jos hänellä on murheita, niin hän soittaa minulle. Olemme tekemisissä päivittäin, koska Victoria kasvaa koko ajan, ja meidän on sovittava yhteisesti säännöistä. Olen myös erittäin hyvissä väleissä Stefanin kanssa, Esko kommentoi tuolloin Seiskalle

Lue lisää: Esko Eerikäinen hyvin rankasta avioerostaan Martina Aitolehdestä: Minua ällötti se tapa, jolla käsittelin asioita!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2,5 vkoa ilman treeniä kipeänä .. tänään lähtee !!! 💪🏽💪🏽💪🏽 #energy #battery

A post shared by Esko Eerikäinen (@eerikainenesko) on