Katso kuva!
emmi kainulainen ja mikael grandlund

Onko tässä halloweenin hulvattomin kaksikko!? Mikael Granlund ja hänen raskaana oleva kihlatunsa Emmi Kainulainen naamioituivat Kauhea kankkunen -leffan hahmoiksi - katso!

23.10.2018 17:07

NHL-joukkue Minnesota Wildin hyökkääjä Mikael Granlund ja hänen kihlattunsa Emmi Kainulainen ottavat halloweenin tosissaan, kuten Yhdysvalloissa on tapana. 

LUE MYÖS: IS: Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen saavat vauvan!

Kihlapari päätti pukeutua yhtenäisesti Kaamea kankkunen -elokuvan hulvattomien hahmojen mukaan. Emmistä kuoriutui leikkitatuoinnin, hammasproteesien ja peruukin avulla Stu, jota näytteli Ed Helms, ja Mikaelista Zach Galifianakisin rooolihahmo Alan. 

Pääset siirtymään videosta parivaljakon yhteiskuvaan klikkaamalla pientä nuolta postauksen päällä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hangover makeover 💁🏼‍♀️ swipe left

Henkilön Emmi Kainulainen (@emmikainulainen) jakama julkaisu

Siinä mielessä Mikaelin ja Emmin roolit ovat vaihtuneet, että todellisuudessa Emmi on raskaana, mutta Mikaelin halloween-hahmo Alan kantaa vauvan kantoreppua. Ehkä mies siis valmistautuu samalla myös tulevaan isyyteen!

Kuutisen vuotta yhdessä ollut pariskunta asuu virallisesti Minneapolisissa, sillä Mikke tienaa elantonsa NHL:ssä Minnesota Wildin riveissä. Kyyhkyläisillä on kuitenkin lemmenpesä myös Suomessa, sillä Mikke omistaa hulppean kattohuoneiston aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa sijaitsevasta arvotalosta.

Katso myös: Leijonat-kapteeni Mikael Granlund hankki huiman miljoonakämpän – kattohuoneisto keskellä Helsinkiä! 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!