Uutiset
Katso kuva!

Onko tämä blondi kaunotar sama henkilö?! Katso ja vertaa: aitajuoksija Annimari Korte neljä vuotta sitten ja nyt!

15.07.2020 18:45

Suomalainen aitajuoksija Annimari Korte, 32, julkaisi Instagramissa kaksi kuvaa itsestään. Kuvissa kaunotar näyttää upealta, mutta myös hyvin erilaiselta. Otoksilla on vuosia eroa, minkä voi päätellä päivityksen tekstistä.

- On hyvä muistuttaa itseäkin välillä, kuinka pitkä matka edelliset neljä vuotta on ollut. Kuinka paljon töitä on tullut tehtyä, Annimari kirjoittaa. 

Lujaa treenaava aiturikaunotar on antanut kaikkensa tulosten eteen - ja vähän enemmänkin. Se ainakin on varma, että Annimari on kaikkien aikojen nopein suomalainen 100 metrin aidoilla. Ennätysaikansa, 12,72 sekuntia, hän kellotti viime vuonna Joensuussa. Vauhtinsa ansiosta Annimarilla on jopa velvollisuus haastaa muita samankaltaisiin suorituksiin.

- Kuka rupeaa treenaamaan 2024 olympialaisiin? Annimari kysyy.

- Hyvin kerkeää oli tilanne, mikä tahansa!

Annimari haluaakin innostaa seuraajiaan tavoittelemaan haaveitaan.

- Olen uhrannut lähes jokaisen sekunnin viime vuosista unelmieni toteuttamiseen, ja unelmat vain kasvavat.

Lue myös: Juoksijakaunotar Annimari Korte: Olen huono lepäämään!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hyvä muistuttaa itseäkin välillä kuinka pitkä matka edelliset neljä vuotta on ollut ja kuinka paljon töitä on tullut tehtyä. Kuka rupeaa treenaamaan 2024 Olympialaisiin? 😁 Hyvin kerkeää oli tilanne mikä tahansa! Olen uhrannut lähes jokaisen sekunnin viime vuosista unelmieni toteuttamiseen ja unelmat vain kasvavat 🤩 🇬🇧: It’s good to remind myself sometimes too how long journey the past four years have been and how much I’ve worked. Who is gonna start training for the 2024 Olympics? There’s time no matter what the starting point is! 😁 I’ve sacrificed almost every second of the past years to achieve my dreams and my dreams just keep growing 🤩

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

Lennokasta menoa

Annimari on kilpaillut kesän aikana hyvin vauhdikkaasti. Hän julkaisi ennen Lahden stadionin kilpailua kuvan, jossa hän loikkaa aitojen yli. Samalla hän paljasti, ettei ole ennen pitänyt kyseisestä kisapaikasta. 

- Ennen en tykännyt Lahden stadionista mutta nykyään se on suosikki, kun jostain syystä aina juoksu kulkee, Annimari hehkuttaa.

Lue myös: Huh, mikä peppu! Juoksijakaunotar Annimari Korte poseeraa seksiä tihkuvassa bikinikuvassa: tässä on enää hyvin vähän mielikuvitukselle tilaa - katso!

Lue myös: Aiturikaunotar Annimari Korte pyydettiin mukaan Selviytyjät Suomeen ja Farmiin - casting-tiimit tekivät kosiskeluissaan kuitenkin yhden kardinaalimokan: "Onneksi manageri vastaa näihin!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hyvä treeni, hyvä mieli 😍☀️

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!