Hyppää pääsisältöön
Olli Herman vie Tytti-rakkaansa mysteerilomalle.

Olli Herman vie kakkukaunotar-Tytin mysteerilomalle – ”Olemme seikkailunhaluisia!”

Laulaja Olli Hermanin, 36, taival Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa päättyi sunnuntaina. Rokkarihurmuria paikan päällä oli kannustamassa kakkukaunottareksikin tituleerattu avopuoliso Tytti.

Lue myös: TTK:sta pudonnut Olli Herman loukkaantui tanssiparketilla: ”Taistelen jatkuvaa kipua vastaan!”

Tanssikilpailun aikana Ollilla ei ole ollut paljoa aikaa puolisolleen, mutta loppuvuodesta hän aikoo viedä rakkaansa mysteerilomalle Aasiaan.

– Olemme ostaneet lennot Bangkokiin, mutta emme tiedä, mihin siitä jatkamme. Olemme molemmat seikkailunhaluisia. Viime talvena lähdimme Meksikoon, mistä päädyimme Costa Rican viidakkoon.

Lue myös: Olli Hermanin vartalo muuttui TKK:n aikana: ”Kotiväki on valittanut, että lihakset ovat ruvenneet kuihtumaan!”

Kertaalleen naimisissa ollut Olli uskoo ikuiseen rakkauteen, mutta hänellä ei ole kiire ottaa uutta askelta avopuolisonsa kanssa.

– Olen romantikko. Kihlautuminen tai naimisiin meneminen ei ole kuitenkaan se juttu, joka pitää yhdessä, vaan suhteessa pitää olla jotain muuta, Olli pohtii.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Atte Kajova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!