fbq
Olisitko uskonut? Laulaja Anna Erikssonilla on rautaisia hermoja vaativa harrastus – varoittaa fanejaan: ”...eikä kannata lähteä kokeilemaan ilman ammattilaisten ohjausta” – video! | Seiska
Uutiset
19.02.2019 10:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
anna eriksson
Olisitko uskonut? Laulaja Anna Erikssonilla on rautaisia hermoja vaativa harrastus – varoittaa fanejaan: ”...eikä kannata lähteä kokeilemaan ilman ammattilaisten ohjausta” – video!
Uutiset
19.02.2019 10:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja Anna Erikssonin kuulumisia on jo pitkään voinut seurata hänen Facebook-sivuillaan.

Maanantaina Anna julkaisi faneilleen materiaalia harrastuksestaan, joka vaatii osaamista, rautaisia hermoja ja ennen muuta sitä, että viihtyy veden alla. 

Anna jakoi videon, jossa hän painuu märkäpuvussa ja räpylöissä uima-altaan pohjalle.

Videon reunassa pyörii kello, joka saavuttaa puoli minuuttia… sitten minuutin, minuutti ja puolitoista, ja lopulta minuutin ja 51 sekuntia. 

Lue lisää:  Suomessa asuva australialaiskomistus ja internetsensaatio kiipesi nosturin kärkeen Helsingissä ja kuvasi kaiken – poliisi saapui paikalle: "Sammuttakaa se kamera” – katso älytön video korkeuksista!

Olen alkuvuoden keskittynyt uusien taiteellisten projektien suunnitteluun. Kaiken hektisyyden keskellä vapaasukellus on minulle erittäin hyvä rentoutumiskeino. Syke laskee ja mieli rauhoittuu. Sukeltaa ei saa koskaan yksin, eikä kannata lähteä kokeilemaan ilman ammattilaisten ohjausta, Anna kirjoittaa kehuja keränneen kuvan yhteyteen. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!