"Olen käyttänyt lapseni säästötiliä" - Kaisa Liski avautui IS:lle 1,2 miljoonan euron ulosottoveloistaan: "En pysty maksamaan tuollaisia summia"

Uutiset | 24.07.2020 09:08

Kuten Seiska keväällä uutisoi, kiinteistökuningattarena julkisuudessa viihtynyt Kaisa Liski, 52, on ajautunut miljoonaluokan velkakierteeseen ja velkoja on siirretty ulosottoon.

Ilta-Sanomat uutisoi perjantaina, että Liskillä on parhaillaan ulosotossa velkaa peräti 1,2 miljoonan euron edestä. Lehden mukaan Liskin suurin velkoja on edelleen hänen entinen työnantajansa Uudenmaan Viva Oy, jonka ulosotosta hakeman velkakirjasaatava on tällä hetkellä peräti 810 000 euroa. Velka on peräisin Vivan ja Liskin välisestä oikeudenkäynnistä, jonka Liski hävisi, mutta valitti asiasta hovioikeuteen. Hovioikeus antaa IS:n mukan ratkaisun velkakiistaan elokuun loppupuolella.

Lue lisää: Kaisa Liski on Suomen ulosottokuningatar – kiinteistöverokin hoitamatta!

Lisäksi Liskiltä velkoja ulosoton kautta hakevat muun muassa verottaja, pankit, perintätoimistot sekä työeläkevakuutusyhtiö Varma. Lisäksi eräs yksityishenkilö hakee Liskiltä saataviaan peräti 130 000 euron edestä.

"Harva tuollaisia kykenee maksamaan"

Liski kommentoi talousahdinkoaan ja ulosottovelkojaan IS:lle, ja myönsi, että tämänhetkinen velkataakka on hänelle liian suuri .

- Enhän minä tuollaisia summia pysty mitenkään maksamaan. En tiedä, pystynkö maksamaan niitä ikinä, jos koko summa jää minulle maksettavaksi. Toki jos oikeudenkäynnissä käy hyvin, ehkä sitten saan ne joskus maksettua. Mutta kun velkaa on yli miljoona, niin harva tuollaisia summia kykenee maksamaan, Kaisa sanoi IS:lle.

Lue lisää: HäSa: Kaisa Liski jälleen ongelmissa - Riihimäen kaupunki vaatii kymmenientuhansien eurojen korvauksia!

Liski on yrittänyt selviytyä talousahdingosta monin eri keinoin.

- Olen käyttänyt lapseni säästötiliä, jonne olen rahat itse kerännyt. Olen myynyt kaiken mahdollisen, mitä olen voinut myydä, että olen saanut palkat maksettua viimeisen kuuden kuukauden aikana. Siitä se kierre on alkanut. Olen ottanut velkaa, että olen saanut maksettua palkkoja, Liski selitti IS:lle.

Lue myös: Maksuhäiriöitä ja palkkoja pystyssä! IL: Kaisa Liskin firma haettu konkurssiin

Perusti uuden yrityksen

Vaikka velkataakka on valtava, ei Liski ole lopettanut yrittämistä. Viime viikolla hän kertoi Facebookissa avaavansa elokuussa Riihimäelle uuden perheyrityksen, kahvila-ravintola Kaisan.

- Näin ihanasti siinä sitten loppujen lopuksi kävi. Elokuussa aukeaa lounasravintola Riksuun ihan lähelle motaria, Liski kertoi.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!