fbq
Uutiset
10.09.2020 07:35
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Pasi Murto
Jukka Hilden
Ökykoti ja vauva-arkea hienostoalueella! TTK-kilpailija Jukka Hildén muutti Chachi-rakkaansa kanssa Helsinkiin – kuvat Seiskassa!
Uutiset
10.09.2020 07:35
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Pasi Murto

Kun koronapandemia viime keväänä alkoi, se tarkoitti Duudsoneista tutulle Jukka Hildénille, 40, ja hänen söpölle meksikolaiselle tanssijavaimolle Chachi Gonzalesille, 24, suurta elämänmuutosta.

Julkkispari menetti kotinsa Los Angelesissa, minkä jälkeen he päättivät muuttaa Suomeen. Päätöstä siirtyä tuttuun ja turvalliseen ympäristöön helpotti se, että rakastavaiset olivat marraskuussa saaneet ensimmäisen yhteisen tyttärensä.

Lue myös: Jukka Hildénin Chachi-vaimo opetti 7-kuukautista Sophia-tytärtä tanssimaan - katso hempeä video!

Perhe löysi uuden kodin Ähtäristä keskeltä korpea. He viettivät mökkielämää kuukausia, kunnes elokuun alussa paljastui, että Jukka osallistuu syksyllä Tanssii Tähtien kanssa -kilpailuun. Tämä tarkoitti sitä, että perheen oli jälleen muutettava.

Jukka aloitti tanssikisan sunnuntaina tanssinopettaja Katri Mäkisen ohjeilla.
Jukka aloitti tanssikisan sunnuntaina tanssinopettaja Katri Mäkisen ohjeilla.

Lue myös: Harvinaisen suoraa puhetta! Duudsonit-Jukan silmät avautuivat vaihto-oppilasvuonna Amerikassa – lataa karua tekstiä jenkkien lupauksista: ”Opin sen silloin 17-vuotiaana kantapään kautta”

Vehreät puistomaisemat

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Jukka ja Chachi ovat nyt muuttaneet kaikessa hiljaisuudessa Helsinkiin. Parin uusi koti sijaitsee pääkaupungin arvoalueella. Noin 120 neliön kokoisen asunnon parvekkeelta aukeaa vehreät puistomaisemat.

Jukka ja Chachi perheineen ovat jo tuttu näky Helsingin katukuvassa. Näyttävä julkkisperhe tunnistetaan siellä, missä he ikinä liikkuvatkaan.

Lue lisää ja katso kuvat Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »