Öky-Mersu joutui talviunille! Tuure Boelius, 20, menetti ajokorttinsa: "En ole käyttänyt julkisia vuosiin, enkä aio käyttää nytkään"

Uutiset | 15.01.2021 19:32

Somevaikuttaja ja laulaja Tuure Boelius, 20, menetti tänään ajokorttinsa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV Uutiset.

Iholla-sarjassa nähtävä Tuure kertoo Seiskalle, että ajoluvan menettämiseen johtaneet asiat tapahtuivat jo vuonna 2019.

- Vein tänään korttini poliisiasemalle. En aio sen enempää kommentoida tätä, mitä MTV:n videohaastattelussa kerroin. Sen puolesta minulla ei ole lisättävää.

Lue myös: Tuure Boeliuksen kaasujalka kutisee - aikoo kruisailla Mersulla katto auki: "Venailen kesää aika paljon!"

Iltalehden mukaan Tuure ajoi vuonna 2019 rakennustyömaa-alueella 96 km/h, vaikka kyseisen alueen nopeusrajoitus oli 60 km/h. Noin kuukausi myöhemmin Tuure sai vielä toiset sakot.

Tuure kertoo Seiskalle katuvansa kaahailua. 

- Kaduttaa, mutta tuohan on osa sitä rangaistusta, jonka sain silloin 2019. Sinänsä ei siis mikään uusi juttu, toki siis se kortti lähti vasta nyt, koska siellä on niin pitkät odotusajat. Ymmärrän että poliisilla on rajalliset resurssit, Tuure totesi Seiskalle.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Tuure Boelius popitti öky-Mersullaan, mutta mitä teki Kalle Palander tai Tarja Halonen? Kuvat!

"Turvaudun taksiin"

Tuuren mukaan hän saa kortin takaisin reilun kahden kuukauden päästä. Tätä odotellessa laulaja ei aio turvautua julkisten kulkuneuvojen käyttöön.

- Seitsemän viikkoa ilman korttia on onneks lyhyt aika. En ole käyttänyt julkisia sitten vuoden 2018 jälkeen, enkä aio käyttää nytkään. Varmaan siitä samasta syystä kuin muutkin julkisuuden henkilöt. Mielellään tekee kauppareissut ja muut sillä tavalla rauhassa, minkä vuoksi ei julkiset ole kovin houkuttelevia. Varmasti riittää kipakoita pakkasia, että voi kävelläkin, mutta muuten aion turvautua taksiin.

Lue myös: Tuure Boeliuksen, 19, terveyttä uhattiin juhannuksena - tuntematon mies aikoi hakata ja toinen toivoi kuolemaa: "Olin itse tosi avuton siinä!"

Laulajan mukaan hän ei halua näyttää huonoa esimerkkiä, ja on pahoillaan asioista. 

- Onhan se noloa, että kortti on kuivumassa. Ei tätä voi liikaa anteeksi pyytää. En halua näyttää huonoa esimerkkiä. Toivon ettei kukaan ajattele, että tekisi samoin siksi, että minä olen toiminut näin, Tuure sanoo Seiskalle.

Teksti:Henryk Björkström, Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!