fbq
Uutiset
04.01.2021 10:48
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Janni Hussi
Oijoi, mikä kroppa! Janni Hussi saunoo antaumuksella: "Voiks ihminen muuta toivoa?" - tulikuumat kuvat!
Uutiset
04.01.2021 10:48
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja ja fitnessmalli Janni Hussi, 29, paljastaa olevansa todellinen saunoja.

Janni julkaisi sosiaalisessa mediassa kaksi kuvaa, joissa kaunotar ottaa löylyjä saunavihta kädessään. Jannilla on yllä kellertävät bikinit, jotka paljastavat vaaleaverikön upeat sääret ja lämpimät löylyt.

- Sauna, vihta & avanto. Voiks ihminen muuta toivoa? Etenki noi kaks ekaa on lähellä sydäntä, Janni fiilisteli Instagram-tililllään.

Lue myös: Ylpeä kouvostoliittolainen Janni Hussi eli kiireisen nuoruuden: Tein viittä työtä yhtä aikaa

Jannilla on myös ihania lapsuusmuistoja suomalaisesta perinneharrastuksesta.

- Meillä oli vaarin kanssa pikku likkana traditiona kesäisin kasailla vino pino vihtoja ja pakastaa ne talvea varten. Vaarilla oli, ja on edelleen, oma arkkupakastin pelkkiä vihtoja varten. Sit lämmiteltiin koko päivä savusaunaa meikä mandoliini hyvänä apurina, vihdottiin niin että koko naama oli noessa ja pyörittiin lumihangessa. Kitattiin vissyä ja kääriydyyttiin kylpytakkeihin. Parhaita lapsuuden muistoja!

- Ihan hetkeen ei ookaan tullu vihdottua. Tää vihta oli tällä kertaa tehty tammenoksista. Ei se nyt mikään koivun vihta ollu, mut ajoi asiansa.

Katso molemmat saunakuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Lue myös: Lähellä palaa loppuun! Rankan vuoden selättänyt Janni Hussi näytti hauista sapetukselle: "En halua vaipua synkkyyteen!"

Kiireinen nuoruus

Nykyinen Radio Suomipopin juontaja ja supersuosittu somepersoona varttui aikuiseksi Kymenlaakson kauniissa maisemissa. Kuusankoskella syntynyt Janni on sahannut pienen ikänsä Kuusaan ja Kouvolan väliä.

- Oli Kuusankoskellakin sentään Seppälä. Mutta jos teini-iässä halusi lähteä kartsalle, tulimme Kuusaalta Kouvolaan. Ja jos homma haluttiin viedä ihan uudelle tasolle, niin jatkoimme matkaa junalla Lahteen asti!

- Nuoruuteni täällä oli oikeastaan aika kiireistä aikaa. Kävin koulua, seurustelin, pelasin tosissani jalkapalloa ja olin samaan aikaan viidessä eri työpaikassa töissä.

Lue myös: Janni Hussi lataa hurjan väitteen Kouvolasta: Täältä löytyy Suomen paras lounaspaikka! Katso radiokaunottaren suosikkikohteet kotikaupungistaan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »