Vain Seiskassa!
Eva Adamson & Benjamin Ahlblad.

Oho, some-komistus Benjamin varasti Salkkarit-kaunotar Eva Adamsonin, 21, sydämen: tulikuuma suhde paljastui - kuva!

03.01.2019 08:13

Salatut elämät -saippuasarjan tamperelaiskaunotar Eva Adamson, 21, lehahti lokakuussa tulipunaiseksi Seiskan haastattelussa. Tuolloin näyttelijältä udeltiin kohteliaasti, mahtaako tummaverikkö olla vielä vapailla markkinoilla.

– Noh, hmm… Sanotaan, että olen ihastunut, Eva muotoili tuolloin leveästi hymyillen.

– Jätetään tämä nyt tähän, mutta olen kyllä erittäin ihastunut!

Lue myös: Tuhannet sydämet murskaksi! Upeakroppainen Salatut elämät -kaunotar Eva Adamson, 20, paljastaa: ”Olen ihastunut!”

Nyttemmin ihastus on roihahtanut joksikin voimakkaammaksi. Myös sydänkäpysen henkilöllisyys on paljastunut: hän on espoolaislähtöinen muskelimies Benjamin Ahlblad.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sporttinen Eva on valinnut rinnalleen erittäin urheilullisen ja todella kovakuntoisen, valtavilla lihaksilla vuoratun 23-vuotiaan Benjaminin.
Sporttinen Eva on valinnut rinnalleen erittäin urheilullisen ja todella kovakuntoisen, valtavilla lihaksilla vuoratun 23-vuotiaan Benjaminin.

 

Kansainvälisen könsikkään mitat täyttävällä Benjaminilla on Instagramissa Evaakin enemmän seuraajia, lähes 40 000. Some-yleisö on siis valtava, ja heille kyyhkyläiset ovat jakaneet vuolaasti yhteistä onneaan.

Lue myös: "Minulla nyt vain sattuu olemaan tämä peppu ja rakastan kurvejani” - Salkkarit-kaunotar Eva Adamson, 20, ihmettelee seksiehdotuksia: ”En ole sellainen tyttö!"

Evan ja Benjaminin some-seuraajat ovat saaneet nähtäväkseen muun muassa avoimia hellyydentunnustuksia, suukko-emojia ja paljonpuhuvia yhteiskuvia. Lempi siis leiskuu, mutta siitä huolimatta kaksikko haluaa pitää suhteestaan matalaa profiilia.

Seiska tavoitti Evan, joka ei kuitenkaan kommentoinut ilouutista.

Lue lisää Evan ja Benjaminin tulikuumasta suhteesta tuoreimmasta Seiskasta!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!